söndag, januari 17, 2010

Jag finns på Facebook

Nu har jag gjort något som jag funderat på i åratal. Jag har gått med på facebook. Det är flera år sedan jag fick de första förfrågningarna från vänner att dom ville att jag skulle bli deras vän på facebook. Men jag tyckte kanske att det där var väldigt överskattat och mer en lekstuga än något seriöst som jag skulle kunna ha nytta och glädje av. Men till slut blev det liksom för mycket och så var det en viss person som jag har stor respekt för som frågade och då tänkte jag, ok då. Så nu finns jag där också. Och jag hittar gamla kompisar och vänner från Göteborg och det liksom växer av sig själv. Men det där med grupper verkar jobbigt. Att kunna hantera 500 träffar på en sökning är ju dödfött. Annars har det varit en lugn helg här hemma. Inte så kallt men blåsigt så det har varit fruktansvärt kallt ändå. Har mest blivit att sitta inne och sticka. Pulsvärmarna, de svarta, börjar komma till slutet. Men jag har garn och pärlor till fler. Sedan har jag hört att ett par sockor önskades av en viss person. Och så ska jag göra en annan sak som tills vidare är en hemlis. Men det kommer. Och så har jag ju sjalen som ligger till sig i garnkorgen. Och så har jag en jumper som ska monterat och så även en slipover. Det där med montering och även fästa trådar är jag riktigt usel på.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Verkar som du har fullt upp.
Jag är också på Facebook, har varit med i 3,5 år. Men jag använder den bara mellan mig och mina barn, där vi behöver prata om vissa saker tillsammans och alla får samma info.

Samtal från min trädgård sa...

Facebook finns jag också på numera, men jag är så sällan inne.......Trivs nog bättre på bloggen, tror jag.

Call design sa...

Något som jag också har funderat länge på, får inbjudningar då och då.

Kompisar som tycker att kom igen, gå med.

Men på något sätt så vet jag ännu inte om jag skall gå med eller inte. Skall bli kul att se vad du tycker om det.

Många goa hälsningar

StickLena =KnitLena sa...

Fästa trådar är svårt att komma ifrån men sy ihop går att minska, sticka runt. Jag är med i en grupp hos yahoo som går ut på att sluta sy ihop, så du är inte ensam...jag är likadan. I min dator har jag sorterat sömfria mönster (de flesta på engelska) så fråga gärna innan du börjar med sånt som ska sys ihop.