fredag, mars 12, 2010

Min nya väska och Helsingborgs dagblad

Skrev för någon vecka sedan om att jag gjort klar en liten väska som jag tänkte använda som handväska. Gillar den verkligen men, jag måste på något sätt hitta på något sätt att stänga den. Som det är nu så kan vem som helst bara stoppa ner handen och ta vad han vill ha. Något bra tips?
Jag har hört flera gånger att Helsingborgs dagblad inte alls är främmande för att skriva om stickning. Tänkt att jag skulle kolla men har ju inte fått ändan ur vagnen förut. Men nu har jag kollat och läst. Gör det du också! Här har du ett par länkar.
Just nu håller jag på som bäst med att sticka lite olika sorters pärlmuddar igen. Får ju hela tiden kommentarer om att ååå sådana vill jag ha. Så nu håller jag på att producera lite. Hoppas folk kommer att tycka lika bra om dom när dom får egna.

6 kommentarer:

Smycka sa...

Väskan är jättefin! Härlig blå nyans. Jag tror att dragkedjan är det bästa. Fast lite tråkig kanske. Kram kram =o)

Samtal från min trädgård sa...

Tror också på att sätta dit en dragkedja, on du skulle få till det. Det känns inte som att det skulle vara bra med en knapp eller några stycken.

Unknown sa...

Jag röstar också för en dragkedja med lite grövre tänder som "säkerhetslås" till denna fina väska. Och kanske en knappslejf över, mellan handtagen, som knäpps med en ganska stor knapp av nåt slag. Slejfen kan du göra i tovat i samma färg eller i skinn, kanske fuskpäls .... Fantasin får bestämma ;)
Ha det gott.

Rosenvante sa...

Antar att alla andra har rätt ang dragkedja. Borde väl finnas riktigt grov som är lite mer rolig äv vanliga. En slef över med ett häftigt spänne skulle säkert vara jättesnyggt också.
Var inne o letade på din blogg efter västen, hur korkad som helst för jag letade o letade efter bildarkivet och så står det så ordentligt på högersidan, bode kanske fixa nya brillor snart. :D
Västen är jättefin, jag ska börja montera min idag tror jag. Visst var den kul att göra, lite utmaning eftersom mönstret är lite lurigt, man måste ju läsa ordentligt innan man stickar i alla fall.

Dabelin sa...

Ja, berätta allt om SiV! Är ledsen att jag inte kan åka, men tror att sticklägret kan vara ett OK alternativ.
Mamma och jag kör upp, det finns plats i bilen...

Åh, jag är nämnd i ena artikeln från HD, men kom tyvärr inte med på bilden från Stick å Drick... :-)
Och jag hade ändå Dominokoftan på mig...

Väskan är jättefin, och jag tror också att en grov dragkedja är det bästa. Det måste ju samtidigt vara praktiskt och säkert.

Kristina sa...

Det är lite klurigt med att få till knäppningar på väskor, men de är nästan nödvändiga. Jag ser inte så tydligt, men jag tänker mig ett foder med dragkedja.
Tack för solskensutmärkelsen! Jag skall lägga ut den imorgon, hoppas jag. Kram Kristina