torsdag, maj 20, 2010

Dåligt med skrivandet igen

Det har varit dåligt med skrivandet ett tag nu igen. Men det har varit så mycket runt om mig så jag har helt enkelt inte haft tid och då kan jag inte koncentrera mig. Jag-ska-bara-syndromet sätter in ibland för mig.

Förra torsdagen, Kristi Himmelsfärd, så var Mannen och jag i Göteborg. Kära syster hade ju fyllt år veckan före men hon hade ju inte fått någon present eller blivit firad. Bland annat fick hon en stickad väska av mig. En likadan som min egen men så klart i lila. Hon blev jätteglad och då blir ju jag också glad. Ett par svarta pulsvärmare likadana som mina hade hon önskat sig och det fick hon. Nu gäller det bara att använda det man har och inte tycka att allt är för fint. I tisdags träffades Maria och jag och gick på Fribergs och stickade några timmar. Det är så kul att träffa henne för vi märker hela tiden hur mycket vi har gemensamt. Handlar inte bara om stickning utan vi har yrkeserfarenheter gemensamma och nu sist insåg vi att vi har en massa gemensamma vänner. Helt otroligt men så roligt. Hoppas vi syns nästa gång hon kommer till Halmstad igen.

Sommaren har kommit till Halmstad. Nu får man bara hoppas att den stannar ett tag. För egen del är det inte så noga men Mannen mår så mycket bättre när det är varmt och Kattfröken börjar gå ut på dagarna och man slipper klä på alla barnen en massa overaller och kängor och mössor och vantar och så ska eländet av igen. Det slipper jag nu. Nästa tisdag är det sista stickcafét på Hemslöjden. Synd men jag ser fram emot att gå dit och sticka.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så kul att hon blev glad för presenterna. Inga dåliga presenter precis.
Måste vara kul o hitta vänner över bloggränserna och att ni sedan har så mycket gemensamt är ju bara ett extra plus. Synd att Maria bor i Sundsvall bara, för man hastar ju inte över på en fika så där bara.
Ha det bra och njut värmen

Call design sa...

Vilka fina presenter!
Så vackra!

Jag läste att du nu bytt tjänst och jag hoppas av hela mitt hjärta att det känns bra för dig! Det är du värd!
Många kramar

Unknown sa...

Lyckliga din syster som får så fina presenter. Jag hoppas jag kan sitta med en stund nästa gång Maria kommer ner. Just nu har opertionsblåmärket på vänster sida ocskå börjat gå mot blåsvart. Jag ser ut som en vampyr som lever på bläck.
Ha det gott.