tisdag, juni 01, 2010

Vad har hänt sedan sist?

Jo, lite har nog hänt sedan jag skrev sist. Hemslöjdens sista stickcafé t ex. Nu ska man behöva vänta ända till hösten för att få träffas igen. I söndags var Mannen och jag i Hammarkullen på karneval. Tror det var för 35e året eller något sådant. Obligatorisk närvaro för mig. Vi skulle åkt redan i lördags, den stora dagen, men det körde ihop sig. Bjöd goda vänner redan i februari på middag och tittande på melodifestivalen. Trodde väl aldrig att det skulle sammanfalla för det har det väl aldrig gjort förut. Karnevalen är alltid sista helgen i maj. Bilder kommer. I dag, den 1 juni, började jag min nya tjänst i poolen. Men jag fick inget uppdrag direkt så jag var på mitt basställe. Det var en lugn start. Men i morgon så ska jag vara på ett annat ställe. Känns lite svajigt för jag vet liksom inget om det här sättet att jobba. Men jag vill aldrig tillbaka till min förra arbetsplats igen. På stickfronten intet nytt. Jag håller på med min sjal som jag gjort nu ett tag. Måste också trä pärlor och sätta igång med ett par nya pulsvärmare. Det har varit en hel del möten på kvällstid på senare tid så stickningen kommer efter. Jag brukar alltid vara en flitig bloggläsare men de senaste veckorna så har jag helt enkelt inte hunnit med. Ett par hastiga flukt bara. Jag tror jag skulle behöva semester.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas att din semesterledighet kommer snart.
Det är alltid omställningar när man börjar med nytt sätt att arbeta och det kräver men man får se till att ha roligt. Hur det nu än blir så önskar jag att du kommer att trivas, oavsett vilka ställen du kommer till.
Energiboostande Kram Till Dig!

Samtal från min trädgård sa...

Hoppas att det kommer att bli ett bra sätt att jobba på för dig. Jag trivs själv som fisken, måste bara påminna mig om att ta det lugnt emellanåt.
Det med bloggen ligger också lite lågt här, varken ork eller tid.