onsdag, januari 09, 2008

Presentation

Goddag. Ja, det ska man väl säga när man träffas för första gången. Man är väl väluppfostrad. Vem är väl då jag som just idag har satt igång med den här bloggen. Jag heter Carina Rosshed och är urgöteborgare. Sent på eftermiddagen fredagen den 13 februari 2004 klev jag av tåget från Göteborg på Halmstads centralstation. Det finns visserligen bara en järnvägsstation men den heter så. Jag hade varit på en 3-dagars konferens något år innan på Tylösand men annars hade jag aldrig varit i Halmstad. När jag klev av tåget stod där en man som jag aldrig träffat men som var orsaken till min resa. Jag fick en välkomstkram och så var det klart. Fram till den sista februari förra året har jag veckopendlat mellan Göteborg och Halmstad. Men så här den 1 mars flyttade jag mina bopålar till Halmstad. Och här trivs jag väldigt bra. Och tur är väl det för mannen jag lever tillsammans med kan inte tänka sig att flytta till Göteborg. Nu bor vi här tillsammans med en liten kattfröken som just nu ligger i min stickfåtölj och sover. Varför har jag då skaffat mig en egen blogg? Jo, det är så att jag är en notorisk stickare och under en period har jag härjat runt bland olika stickbloggar och det har utvecklat en avundsjuka där inom mig som bara måste åtgärdas. Så nu är jag här. Har tänkt att den ska handla om mig och mitt liv och funderingar och så som jag har men också mycket om stickning och troligen en hel del om virkning, för det tycker jag också mycket om.

8 kommentarer:

Ingalill sa...

God kväll!
Välkommen som bloggare...... hoppas på att få läsa många inlägg samt se många fina bilder på mer eller mindre färdiga projekt.
Lycka till med bloggen!

LenaL sa...

Hjärtligt välkommen till denna fantastiskt roliga värld av stickbloggar! Det är ju hur kul som helst att läsa allt som finns här i cyber-spacen, men det är minst lika roligt att skriva själv, om öden och äventyr, vedermödor och glädjeämnen. Hoppas du ska trivas med din blogg och att vi som kommer på besök får mycket att läsa om och titta på.

Unknown sa...

Hej

Kul att få en till stickblogg att läsa (jag tror att jag är bereoende). Hoppas du tycker det är lika roligt att skriva som jag tycker att det är. Lycka till.

Eva i Halmstad sa...

Hej Carina
De här kommer att bli bra. Är det nått så bara hör av dej.
Ha de gott på dej, Eva.

Soili sa...

Välkommen till oss stickgalningar och övriga bloggare.Jag lovar...detta med blogg+handarbete är en mycket bra kombination.Man hittar så mycke inspiration.Det enda är att läsandet av andras bloggar gör att man inte hinner sticka själv*skrattar*
Må så gott.

StickLena =KnitLena sa...

Hej och välkommen till blogg-världen!
Gå gärna med i Svenska Stickringen. Du går enkelt med genom att besöka min blogg
http://notoriskstickare.blogspot.com/
och söka i högra marginalen tills du kommer till rutan med Svenska Stickringen. Join=du kommer till sidan där du kan anmäla dig. List=du ser alla bloggar som är med.
Kram!

Camilla sa...

Välkommen i bloggträsket. Själv har jag nyss skaffat mig en ren stickblogg. När man väl har börjat så kan man inte sluta. fast ibland blir det uppehåll ett par veckor men vad gör det. Besök gärna båda mina bloggar. http://millansstickor.blogspot.com/ http://www.nattugglan.sprayblog.se/

Vi syns och höres hoppas jag Kram

Cilla-Pilla sa...

Hej igen, Carina! Nu har jag skaffat mig en Google-identitet (wow! låter högtidligt) så att jag kan kommentera direkt på din blogg! Lycka till!