söndag, maj 04, 2008

Kära systers födelsedag och inställd Stickstämma.

Idag har mannen och jag varit i Göteborg. Kära syster fyller år i morgon så vi var där och gratulerade henne i förväg. Hon blev glad att vi kom och över sin present. Hon fick en verktygsväska. Hon flyttade ju in i sin nya lägenhet i höstas och hade inget till de nu ihopsamlade verktygen som hon fått av mig och pappa. Det behöver alla ha. Vi var också en sväng och hälsade på pappa när vi nu ändå var i Göteborg. Den 17 mars fick jag veta att jag var välkommen till Stickstämman i Stockholm i sommar. Jag blev jätteglad och gått här sedan dess och glatt mig åt detta. Så i fredags fick jag ett mail (anmälningstiden gick ut den 30 april) att stämman är inställd med anledning av att de var för få anmälda. Gissa om jag blev besviken. Programmet var väldigt ambitiöst och jag hade anmält mig till kurserna mönsterkonstruktion för stickade plagg och Bohusstickning. Ni förstår nog hur jag kunde bli så besviken. Denna vecka blir en full vecka. Först och främst jobb som vanligt. På måndag och tisdag har jag utvecklingssamtal på kvällen. På onsdag ska jag på det extrainsatta stickcafét på Fribergs och på torsdag har vi APT (arbetsplatsträff) på jobbet. Jag blir trött bara jag tänker på det. Fast Fribergs är ju något jag ser fram emot så klart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev helt förstummad när jag fick mailet om inställd stick-stämma. Hade redan bokat allt. Nu är jag sjuk och hemma med feber.
Ha det gott och sticka på!

Maria i Falkenberg

Marias stickning och läsning sa...

Vad konstigt att stickstämman är inställd! Jag hade fattat det så att den var fullbokad och var besviken för att jag inte anmält mig i tid??

Tina sa...

Glad Pingst, hoppas att du får en solig pingst.
Kram Tina