söndag, oktober 04, 2009

Barnbarnets tröja och konferens på Löftadalens folkhögskola i Åsa

Nu på eftermiddagen har jag kommit hem från en helgkonferens på Löftadalens folkhögskola uppe i Åsa. Har aldrig varit på denna skola förut men i Åsa har jag varit. När jag var barn så brukade min mamma och jag ibland på söndagarna åka dit för att sola och bada. Från Göteborg då alltså. Hur som helst så tyckte jag att det var en riktigt trevlig skola. Fräscht och välvårdat samt god mat. Tyvärr lite för mycket och för ofta bara. Så nu får man väl svälta några dagar för att komma i form igen. Det har regnat och stormat hela helgen. Det var en fantastisk utsikt ifrån skolan och just den lokal vi disponerade. Tog några bilder och här har ni ett av dom. Jag älskar havet och just det här med vatten och klippor är så fantastiskt. I går var Mannen i Malmö för att fira två av döttrarnas födelsedagar och så barnbarnet. Döttrarna fyller en i september och en i oktober så dom slog sig ihop om firandet. Praktiskt tycker jag. Den yngsta dottern fick bl a en stickad mössa som tyvärr inte finns bild på. Hon gillade den säger hennes far. Barnbarnet fick sin kofta och morfar säger att alla tyckte om den. Lilla Fröken själv var nog inte tillfrågad. Mannen tog bild på koftan innan han packade ner den men jag är inte helt nöjd med färgåtergivningen så färgen kan ni se bättre på den lilla bilden på nystanet. Den passade bra i storlek också och hon kan nog använda den ett tag framöver i alla fall. Lilla Fröken är nu ett halvår.

4 kommentarer:

Karina Andreasson sa...

Vilken söt liten kofta!!! :)

LenaL sa...

En sån ljuvlig kofta, jätteläcker helt enkelt!

Ha det så jättegott!

Unknown sa...

Ja att det kan vara så stor skillnad med färg och ljus - nåt magiskt filosofiskt kanske. Lilla frökens kofta måtte vara riktigt urgulligt fin.
Ha det gott.

teresa sa...

Jättesöt liten kofta. Vad kul att få sticka barnkläder, det saknar jag.
Fina bilder från Åsa. Jag är ju i Frillesås på somrarna o älskar omgivningarna där omkring. Skulle också gärna besöka Folkhögskolan där du var.