tisdag, oktober 06, 2009

Dagen efter förra projektet och alldeles innan nästa projekt

I går kväll var jag på styrelsemöte och det blev lite sent. Hade inte ork att sticka något eller ta tag i det. Det känns lite som dagen efter nu när koftan är klar. Det gick lite snabbt och jag tycker inte om att sticka på tid. Så nu är frågan, vad ska jag sticka härnäst? Jo, yngsta dottern önskar sig pulsvärmare. Mannen fick välja mönster från en hög jag hade. Så egentligen är det väl bara att sätta igång. Och sedan ska det nog bli ett par pulsvärmare till som en annan dam ska få. Jag har också garn till lite annat men det är bara till mig själv. Så har jag insett att jag inte själv har några fina pulsvärmare. Jo, jag har några men det är mer sådana där som åker på till jobbet. Ska jag kanske göra ett par med pärlor till mig själv också? Garn till några vackra sjalar har jag också. När ska jag hinna?

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Koftan blev jättesöt. Känner så väl igen den där känslan du skriver om. Så mycket man vill men alldeles för lite tid och när man är klar med nått så känner man sig lite vilsen vad man ska tag i härnäst fast man har garn och mönster till hur mycket som helst. Fast det kunde ju vara värre, man skulle kunna ha tid men inte nått att göra, fy va hemst. Ska nog tänka på det nästa gång jag gnäller.
Ha det gott

Samtal från min trädgård sa...

Ja något till sig själv blir det ju sällan, men man kanske ska skapa en regel för det?

SF sa...

Jag har en låång lista på roliga stickprojekt och det dyker hela tiden upp nya spännande saker. Det är bara att inse att man inte hinner allt, så det inte blir en stressgrej istället.
Idag har jag äntligen haft ork nog att blogga om din utmärkelse.

Marias stickning och läsning sa...

Hej igen efter en tids tystnad. Läst bloggar har jag gjort och stickat lite men inte så mycket mer. Jo, varit på bokmässan samtidigt som du. Har en fråga till dig ang Stickfest i Väst 26-28 mars 2010. Har tänkt försöka anmäla mig på lördag kl 10.01 och undrar om du är intresserad också av att åka dit.
Kram Maria

Unknown sa...

Ja, det tycker jag du skall göra. Gör dig ett par fina pärlmuddar till dig själv. Det är du värd nu.

ha det gott!

Unknown sa...

När ska man hinna? Ja det är som det är men glöm inte att andas också ;-). Självklart ska du göra nåt fint till dig själv för ska man orka jobba fram fint åt "alla" andra så måste man också vara snäll mot sig själv.
Fy det är storm i byarna denna natt här i stan.
Ha det gott.