söndag, april 24, 2011

En dag kvar av påsken

Idag är det verkligen sommar här i Halmstad. Vi har gjort strandpremiär och grillpremiär. Det är en skön helg måste jag säga. Jag uppskattar mer och mer alla lediga helger. Kan det vara åldern tro. Torsdagen blev bara en lugn och skön kväll eftersom jag ju jobbade som vanligt. Här är det inga timmar tidigare som så många andra har dag före röd dag. På fredagen var vi och såg Kvartersteaterns uppsättning ”Sommaren ’69”. Förutom den nostalgitripp det blev med all musik och så tyckte jag dessa ungdomar, det är amatörteater, var sååå duktiga. Man måste nog inte levt år 1969 för att uppskatta föreställningen.

I går påskafton var Mannen och jag och såg Salon des Refusés, en alternativ vårsalong med verk av ca 50 konstnärer. Vi har redan sett den officiella vårsalongen. Förra året var vårsalongen så usel men i år var det en hel del bra saker tyckte vi. Jag hade aldrig sett vårsalongen tidigare (än 2010). Även igår såg jag en hel del jag tyckte om.

Idag, påskdagen, har Mannen och jag legat på stranden i Mellbystrand. Det var en kanske inte så väldigt många där men det var inte tomt heller. Och en del badade. Själv badade jag fötterna. Men hua vad kallt det var. Sedan har vi grillat entrecote och ätit en härlig sallad. Mums. Undrar vad vi ska göra i morgon.

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Verkar som många premiärgrillat o badat nu. Håller mig nog också uppe på torra land ett bra tag till. Vattnet runt ön brukar inte vara varmt förren i juli men sen är ju hösten helt underbar badmässigt här.
Hoppas du får en fin dag idag också.