måndag, juni 13, 2011

WWKD i Halmstad och tekniska problem

I lördags var jag tillsammans med 11 andra glada stickerskor i Norre Katts park här i Halmstad och stickade. Det var första gången som vädret faktiskt tillåtet oss att sitta i parken fast det är så vi utlyser det hela varje år. Det blev lite väl varmt i solgasset men jag satt lite i halvskuggan ett bra tag. Just min stickning var ett för dagen påbörjat projekt som ska bli en liten kofta till yngsta barnbarnet. Tror inte hennes mamma läser min blogg så ofta så jag kan nog tryggt skriva det här utan att överraskningen blir förstörd. Det ska bli en mössa till också och även storasyster ska få en likadan mössa men en tröja istället för kofta. Skönt att inte dra tröjor över huvudet på bebisar. Storasyster, tidigare kalla Lillfröken, är över 2 år nu så hon klarar det. Vad ska man kalla barnen för nu när dom är två? Lillfröken och Minstafröken? Kanske en ny Lillfröken och en Storfröken. Hur som helst blev jag klar med bakstycket i lördags.
Har ägnat mig att läsa bloggar i kväll. Var ganska många som jag inte läst sedan förra veckan. Men alla mina kommentarer, de allra flesta, gick inte att få iväg. Fattar inte varför. Tycker att jag har så många tekniska problem numera. Jag får inte till stycken i min text och nu inte kommentarer till andra. Ibland blir jag bara så less.

2 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Bilder från en dag i Halmstad:) - http://stickebloggen.blogspot.com/2011/06/en-dagstur-till-halmstad.html

Smycka sa...

Ser ut som om ni hade det jättemysigt! Väntar med spänning på bilder på Lillfrökens och Minifrökens kläder. ;) Det har varit lite problems med blogger men tror att det är löst nu.