söndag, januari 12, 2014

I morgon jobbdag igen


Jo, i morgon är det min första jobbdag för 2014. Känns konstigt för jag har ju inte jobbat sedan förra året. Låter väldigt längesedan när man säger så. Det brukar ta en vecka så känns det som att man aldrig varit ledig. Livet kör igång direkt i morgon. Jobb och på kvällen ett möte. Hade tänkt skriva en del innan mötet men det har jag inte hunnit ännu. På tisdag är det jobb och på kvällen ska vi ha en iPadkväll på jobbet. Vi behöver lite till mans fördjupa oss i hur vi ska jobba med barnen och iPaden. På onsdag är det jobb och sedan har vi APT (arbetsplatsträff) på kvällen. Egentligen skulle jag varit på årets premiär på mitt stickcafé men det går ju inte. Och hade jag inte varit där så skulle jag varit på ”Eldsjälsgalan” i Halmstad. Jag får nöja mig med att jobba. Så där rullar livet på för min del.

I fredags var jag och klippte mig. Är inte helt nöjd med luggen på ena sidan. Jag vågade mig på en lite annorlunda frisyr den här gången. Men det är kort och ingen lugg i pannan fortfarande. Nu får jag vänta lite så det växer ut igen och sedan får jag väl fila lite på frissen.

I går var Mannen och jag tillsammans med många andra här i Halmstad och demonstrerade mot rasismen i samhället. Jag är numera med i nätverket ”Halmstad för alla”.

Däremellan stickar jag. I går kväll gjorde jag klart ett projekt som skulle varit klar till nyårsaftonen. Nu behöver jag bara fästa några trådar och sedan ska den fotas har jag tänkt. Det är ett Jytte Slente-projekt den här gången också. Sedan får jag nog ta tag i min kofta ”Paneldebatt”. Eller något annat. Hur får ni andra tiden att räcka till?

Jag hoppas det blir någon kurs också framöver. Kurs för nybörjare och jag tänker att jag ska kunna få ihop en fortsättningskurs också. I vad? Stickning självklart. Jag har också planerat att åka iväg till Älvsjö här i mitten av februari. Dels för att gå på min livs första symässa men också att vara med på mitt första årsmöte i föreningen Sticka. Det ser jag verkligen fram emot. Har varit medlem sedan 2007 men aldrig varit med på något årsmöte. Så lite kul har jag att se fram emot detta nya år 2014.

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Oj vilken rivstart du kör igång med.
Jag är också medlem och kanske jag är där då också, så kanske vi ses alltså. :)