torsdag, april 17, 2008

Pesten är över och jag lämnade TVn åt sitt öde.

I morgon ska jag gå till jobbet igen. Det gick fort den här gången och ganska smärtfritt ändå. Efter omständigheterna. Och det var en som märkte att jag inte var på stickcaféet igår och lämnade ett medd på min blogg att det beslutats om ett extra café den 7 maj. Blev man glad eller? Och tack för medd Eva, omtänksamt och smickrande att någon märker att man inte är närvarande. Har mest halvlegat i soffan idag och stickat. Håller på med första ärmen på boleron nu och halva är klar. Enkelt mönster men jag gillar det. Sedan blev det lite TV-tittande. Först var det ”Brottet” som jag följt och så tittade jag på ”Debatt”. Först ett intressant inslag om det nya lagförslaget som läggs fram imorgon om marknadshyror. Sedan skulle det diskuteras vad man ska göra med mannen som mördade flickan Engla. Men insåg direkt att det var en debatt för enbart människor med barn. Josefsson slängde ganska omgående frågan rätt i ansiktet på en som tydligen inte hade rätt åsikt, har du inga egna barn? Tänk dig att det är ditt barn som hade råkat ut för mördaren? Jaja, vi andra är väl som vanligt inga tänkande varelser som kan leva oss in i olika situationer. Då lämnade jag TVn.

3 kommentarer:

LenaL sa...

Så skönt att du är på benen igen! Hoppas du får en riktigt härlig helg i solskenet. Kram!

Anonym sa...

Vad skönt att du känner dig bättre, själv har jag legat hela veckan. Jag skulle ha varit på sykurs idag egentligen. *snyft*

När det gäller Janne Josefssons program så kan jag hålla med om att det var lite enkelspårigt att bara ta in sådana som har barn själv, då blir det ju lätt lite enkelspårigt, inte så mycket till debatt. Sedan är det ju inte säkert att alla tycker lika bara för att alla har barn. Fast jag kan ju ärligt säga att får min reptilhjärna bestämma så vet jag EXAKT vad jag skulle vilja göra med den mannen..
/June på www.junebacken.se

Tina sa...

Gott och höra att du mår bättre. Det där är inget roligt, jag har klarat mig undan kräksjukan.
Hoppas att du kan njuta av det vackra vädret vi får nu i helgen.
Tack för dina rara ord men du får vänta ett tag innan Tiger han kommer=)
Kram Tina