tisdag, april 21, 2009

Kära systers nya sjal och söndagen i Malmö med barn och barnbarn

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen. Men jag har haft fullt upp. Jag har vare sig skrivit här eller läst andras bloggar. Vad gäller stickning så har det varit Kära systers sjal som haft första prioritet. Hon ska få den imorgon. Då ska hon även få överraskningssticket som hon fortfarande inte vet vad det är för något. Men sjalen vet hon om för hon har valt både garn och mönster själv. Vad tycker ni? Jag blockade den igår kväll och passade då på att ta en bild på den. Men jag som tyckte att min skiva är så stor. Den räckte inte riktigt till men jag hoppas att ni stickproffs tycker att den blir okey ändå.
Här i Halmstad har det varit fint väder och ganska varmt nu ett tag. Fast kallt på nätterna och morgnarna. Ofta bara 2 plus. I söndags var Mannen och jag i Malmö för att hälsa på familjens äldsta dotter och hennes man och så lilla barnbarnet så klart. Hon blir 1 månad den 26. Vi tog en skön promenad till dels folkparken och dels Pildammsparken. Men lite besvikna blev vi ju eftersom vi tycker våren har kommit längre här hemma i Halmstad än den gjort i Malmö. Min besöksräknare kom till slut igång igen. Men jag tappade 7 dagar och jag har förstått att det var riktigt skapligt många besökare just dom dagarna. Så det blev ju en liten besvikelse när jag nu tyckte att jag fick en så fin ”ny” blogg.

5 kommentarer:

garnpaletten sa...

Oh, så fin sjalen blev. Vilket mönster har du använt?

Och din nya blogg är också jättefin. Väldigt fin bild du har lagt upp som din man tagit.

Kram / Rachel

Call design sa...

Vad fin sjalen blev! Din syster kommer älska den!

Och bloggen har blivit fin!

teresa sa...

Vilken vacker sjal o snäll syster!!
Lycka till med muddarna - de var så lustfyllda att sticka. Ett underbart garn. Jag har länge planerat att sticka en kofta, men det är en STOR investering... Det kommer att bli antingen Blå skimmer eller Skogsmörkret. Värt att vänta på, eller hur?!

LenaL sa...

Den är helt underbart vacker! Färgen är ljuvlig också. Visst är det ett dilemma ibland när blockningsskivorna inte riktigt räcker till, men på nåt sätt brukar det lösa sej ändå. Här gick det tydligen galant, platsbrist till trots.

Kram

Eva sa...

Tack för sådet ang. avm. av sjal !
Detta ska jag prova.
Sjalen du stickat till din kära syster är ju helt underbar,finns det svensk beskriv. på detta mönster.Sjalen jag stickat är en lite tjockare variant till en farmor som är frusen o vill ha nått att krypa in i. hittade beskriv. i tidningen Land.
Nu vill jag prova att göra en till mej själv oxå.

Ha det gott !