måndag, september 28, 2009

Fin utmärkelse från Smycka

Häromdagen fick jag en utmärkelse från Smycka. Tackar så jättemycket. Tycker den är både fin och rolig. Man ska berätta 10 saker om sig själv och skicka vidare. Här är mina 10 saker. 1. Jag är ruskigt enveten. Ger mig aldrig. 2. Har alltid älskat det skrivna ordet. Både att läsa andras och använda mina egna. Ordet är makt. 3. Blir visare för varje dag. Bär med mig både föräldrars och lärares gemensamma kunskaper och erfarenhet. Tänk vilken bank att ösa ur. Varför begrep man inte det när man växte upp? 4. Något negativt om mig själv. Vill inte ha det jobb jag har. Men det finns ju inte direkt några andra jobb att söka. 5. Är en obotlig feminist. 6. Har väldigt dåligt med tålamod med både saker och andra människor. 7. Vill alltid lära mig nya saker. Är det för enkelt och lätt så tappar jag intresset. 8. Tycker alltför mycket om god mat. Först bortskämd av min mamma och sedan av Mannen. Båda var och är gudar i köket. 9. Försöker att inte tävla för jag är en riktigt usel förlorare. Även om jag bara förlorar mot mig själv. 10. Har lärt känna en hel hög med nya roliga människor genom mitt återupptagna stickande. Så nu ska jag då skicka vidare. Verkar inte vara krav på antal så det blir: Bohusstickan Marias stickning och läsning Ingrids funderingar Signe mitt i livet Kristina-lakris Samtal från min trädgård Det blev fler än jag hade tänkt mig. Brukar vara svårt att komma på men det var väldigt enkelt den här gången.

3 kommentarer:

Kristina sa...

Hej Carina! Tack! Nu får jag fundera på vem jag är!
Jo, det där med att klistra och klippa fungerar inte för mig. Jag markerar, kopierar men när jag skall klistra in i inlägget så fastnar det inte där. Vad gör jag för fel om det fungerar för dig?
Kram Kristina
PS.Har varit en dålig bloggare på sista tiden om du har saknat mig.

SF sa...

Tack! Jag är kvar på sjukhuset men kan läsa lite mail och bloggar i mobilen. Livet börjar så sakta återvända, så jag hoppas vara hemma i mitten på veckan. Så fort jag orkar skall jag leverera lite sanningar om mig själv:)

teresa sa...

Tack!!