onsdag, maj 14, 2008

Jobb till årsskiftet. Hurra!!!

Idag har jag varit på jobbet igen. Trots min onda rygg. Det har inte varit roligt. Men vem har råd att vara hemma? Jag har varit sjuk säkert lika många gånger denna vinter som jag varit sjuk i hela mitt liv innan dess. Men något positivt har hänt idag i alla fall. Jag blev uppringd av min rektor och fick beskedet att jag fick mitt vik förlängt till årsskiftet. Jag hade ju bara fått över sommaren annars. Så nu kan jag koppla av lite och njuta av min semester i sommar. Jag har suttit i småstunder de senaste dagarna och stickat. Är i slutet av första framstycket på min omlottjumper. Men jag tycker beskrivningen är så konstig så jag förstår inte hur jag ska göra. Har kollat om det fanns några rättelser i just den beskrivningen men icke. Det är en Drops-modell. Den får nog ligga till sig några dagar. Kanske finns det någon där ute som stickat just den här modellen och kan höra av sig och berätta hur jag ska göra. Kan sticka lite på min löskrage som ska vara klar till nästa vinter. *ler* Får nog lägga mig ner en stund och vila min onda rygg innan jag gör något annat över huvud taget.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med stickningen, den konsten har jag aldrig lyckats lära mig. Tyvärr, man kan ju göra så mycket fint!
Grattis! vill jag säga till din arbetsförlängning, det är alltid skönt att veta att man har jobb ett tag framöver. Passa på och njut ordentligt av din semester i sommar!!

Eva i Halmstad sa...

Grattis till jobbet.
Eva.

Anonym sa...

Hej o tack för titten! Flätorna ska bli en Valpuri -tshirt med kort ärm kan man väl säga.

Grattis till jobbet! Mvh Annapuh

LenaL sa...

Grattis till jobbet! Skönt att inte behöva tänka på det ett slag framöver.

Ja, det mönstret har jag inte provat på, är faktiskt inte särskilt förtjust i Drpos mönster, tycker de ofta är konstiga och svårtydda. Hoppas du får hjälp nånstansifrån. Såg att du lagt ut ett nödrop på Sticklistan, där brukar det alltid finnas någon duktig, hjälpsam människa som kan ge goda råd.

Ha det så gott, hoppas du snart är helt återställd och får förbli det ett slag framöver!

Kram!