fredag, april 03, 2009

Lite mer ifrån SiV, Grötö

Nu har jag tagit lite bilder av mina alster jag hade med mig hem ifrån Grötö. Jag var ju på workshop om Bohusstickning. Det var en härlig upplevelse och jag lever på det fortfarande. Här har ni några bilder. Det ska bli ett par pulsvärmare och mönstret är Blå skimmer. Jag rekommenderar er att studera någon bok i ämnet så kommer ni att få en härlig stund. Det är bara sååå vackert. Här kan ni se hela arbetet. Det är 5 olika färger. Garnet är ull och angora. Det är väldigt mjukt men känns inte så luddigt tycker jag. I mina ögon en fördel.

Här är en kanske lite bättre, närmare bild.

Här är baksidan. Är lite stolt över den faktiskt.

Jag var även på en workshop i magic loop. Skrev om det i mitt förra inlägg. Resultatet skulle bli en liten socka som man skulle trä på den lilla träformen och så blir det en nyckelring. Garnet fick vi av Sandy Zetterlund som höll i tåtarna. Men min socka blev inte bara liten utan för liten. Garnet var väl inte helt perfekt.

4 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Vilken bohusstickning, och så snygg baksidan var! Det har du lärt dig bra.

Strumpstickan sa...

Kul med nyckelringen! Och ja, Bohus har så fina vackra mönster:)

teresa sa...

Vad roligt det var att läsa om din Grötö-helg. Vad kul det låter o precis de kurserna hade jag också velat gå på. (Kanske är jag tillräckligt bra i ryggen till SiV i höst - jag ska ha det som mål!)
Jag har heller aldrig testat Bohusstickning (trots mitt bloggnamn!!) o tycker att det ska bli hur spännande som helst med muddarna. Vi får jämföra när vi är klara. Lycka till du också!

LenaL sa...

Så jätteläckra pulsvärmarna kommer att bli! Ska bli väldigt kul att se dem färdiga. Bohusstickning är allt bland det finaste man kan se.

Ha det så jättegott!