fredag, november 20, 2009

Ännu en vecka har gått

Först och främst så tror jag att det behövs ett förtydligande ang sjalen jag håller på att sticka. Den är inte till min svärmor. Hon dog nämligen 2007. Det är sjalen som tydligen heter Svärmors sjal. Har i alla fall inte sett något annat namn på den. Den framskrider föresten och jag är så himla nöjd både med garn, färg och mönster. Och … den är väldigt rolig att sticka. Inte alltid så även om det blir fint när det är klart. Ännu en vecka har gått av mitt liv. Jag kämpar med mitt jobb och att bli accepterad av mina närmaste arbetskamrater. Det är inte lätt kan jag tala om. Det känns som att dom inte vill ha mig där och om jag ska vara ärlig så vill jag nog inte vara där heller. Men det är väl kanske inte så konstigt för det ena leder väl till det andra. I går kväll var jag på något jag bara varit en gång tidigare i mitt liv och det var en gång på 90-talet. Jag var på sminkparty. Vi var 5 kvinnor från 21 och uppåt som strålade samman. Våra män fick vara på övervåningen men det tror jag inte de var ledsna över. Dom lyssnade på musik, det gemensamma intresset, och snattrade. Vi kvinnor testade hudkrämer. Jo det var inte så mycket smink utan vi koncentrerade oss på rengöring och kräm för ansikte, händer och resten av kroppen. Jag var så len sååå när vi åkte hem. Föresten så är mina egna pulsvärmare i pärlstickning klara. Mannen ska bara ta en bild på dom ska ni få se. Mönstret har jag gjort själv men tror nog inte att dom är revolutionerande.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så trist att det inte verkar ordna sig för dig och jobbet. Det är ju en sådan stor del av sitt liv och man bör trivas där man ska vara så länge varje dag. Kanske det dyker upp nått annat jobb som du vill ha i stället, du får ha koll helt enkelt.

Samtal från min trädgård sa...

Inte kul låter det som, så kände jag det när jag kom tillbaks efter min sjukskrivning, men nu har tagit mitt beslut, sedan får vi se vart det leder.

teresa sa...

Vilken vacker sjal, Svärmorssjalen.
Låter hemsk jobbigt att inte trivas på sitt jobb - finns det ingen vettig lösning? Så där kan man ju inte ha det utan att bli sjuk.

Ruuthie sa...

Stå på dig, livet kommer att bli bra även så med arbetet. tack för en inspirerande blogg!!