söndag, april 04, 2010

Este Blog é um encanto

Jag har fått en ny award från Knyppeltanten. Tack så hemsk mycket! Jag tillhör den skaran av mottagare som blir jätteglad när jag får det. Bekräftar ju att det finns någon som läser det man skriver och tydligen uppskattar det. Det kan ju aldrig bli fel. Vad jag förstår så betyder det ”detta är en blogg med charm”. Är inte det häftigt?
Reglerna för denna award är: Lägga ut awarden i sin blogg 2. Ge den till 12 personer 3. Länka till deras bloggar 4. Meddela dom att de fått den 5. Ange vem man fått den av och länka tillbaka .
Det ska man väl klara av tycker jag. Men 12 är ganska många så nu får vi se om jag kan få ihop det. Tror att det får bli 12 stickerskor som jag gillar som personer mer.
 1. Bohusstickan, för att du behöver all uppmuntran du kan få just nu med din onda rygg och så.
 2. Stick o knyppla, för mig en ny blogg men gjorde mig jättenyfiken. Kanske mer för knypplingen än för stickningen. Kan bli beroendeframkallande.
 3. Johanna, gick kurs för henne på Grötö. En lätt person med mycket inspiration att dela med sig av.
 4. Maria, som jag känt ett tag nu. Delade rum med mig på Grötö och mycket lätt att umgås med. Vi har mycket gemensamt.
 5. Helena, för att du var så jättetrevlig när vi sågs på Grötö. Och så klart för dina vackra sjalnålar. Har inte haft råd tyvärr att köpa någon hittills men vi får se längre fram.
 6. Ingrid, som tack för att du är en av tre som gör Grötöhelgerna till det härliga event som det är. Att du har en trevlig och entusiastisk blogg gör ju inte saken sämre.
 7. Marie, som tack för att du är en av tre som gör Grötöhelgerna till det härliga event som det är. Gillar din blogg också och att du är en skärgårdspersonlighet. Det smäller högt i min värld.
 8. Linda, som tack för att du är en av tre som gör Grötöhelgerna till det härliga event som det är. Du driver en härlig butik i min hemstad så jag har någonstans att handla när jag är ”hemma”.
 9. Lisa, för att du bara är den du är.
 10. Tant Kofta, för att du var en för mig ny och trevlig bekantskap. Har följt din blogg ett tag men var jättekul att träffa dig irl också.
 11. Ulrika, för att du var en mycket trevlig bekantskap. Visste ju inte ens om att det var dig jag pratade med. Vi har haft en hel del kontakter sedan i höstas och gillar din blogg och så himmelriket, ”Stickamera”.
 12. Lena, för att jag har läst din blogg ganska länge nu och gillar den. Alltid trevligt att ses på Grötö. Tror kanske det kan bli tredje gången gillt 2011.

5 kommentarer:

Helena sa...

Tack så mycket, jag känner mig hedrad! Det var väldigt trevligt att träffa dig med på Grötö!

Lena sa...

Tack så mycket!Det var kul att få en "charm-utmärkelse"!

Linda sa...

Tackar och bugar!

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Tack ska du ha!
Vad roligt, många ha det bra från Koftan

teresa sa...

Tack, det var rart tänkt. Men jag tror inte jag skickar vidare, är inte i speciellt god form just nu...