måndag, augusti 08, 2011

Första arbetsdagen, nu är semestern slut

Idag var det då dags att börja jobba igen. Har varit borta från det livet nu i 6 veckor och jag kände mig väldigt långt bort från den världen. Men det brukar ju ta några dagar så är man i tagen igen.

En hel del känns det som vi ändå har gjort dessa veckor. Märkte det faktiskt först idag när arbetskamraterna frågade och jag hörde mig själv börja räkna upp vad vi gjort. Vi har varit i Göteborg, Malmö, Lidhult, Louisiana i Danmark, haft besök av samtliga barn och barnbarn i olika omgångar och längd, strandliv en hel del och så avslutet The Tall Ships Races här i Halmstad. Men höjdpunkten var nog ändå stickstämman. Men det har jag ju redan skrivit om. Höll på att glömma att min kära Kusin har varit och hälsat på för första gången sedan jag flyttade hit till Halmstad och så var Mannen och jag på hantverksmässan i Båstad här i juli. Så som ni ser har vi hunnit med lite ändå. Se bilder nedan.

Jag har så klart stickat en del. Ett projekt som jag inte vill skriva om för då blir det ingen överraskning för mottagaren, återkommer med det. Har stickat en disktrasa för första gången i mitt liv. Det var strandarbetet. En ”sjal” till mig själv som jag tänker använda på jobbet här i höst och vinter. Påbörjat en liten axelvärmare och så har jag påbörjat armarna till min Bingejacka. Men det är bara gjort ett par varv. Så det har jag dåligt samvete för. Hade tänkt mig att bli klar med den i sommar så jag kunde påbörja monteringen nu i höst. Men så kom ju de här andra projekten i vägen och de var så kul att göra så jag kunde inte motstå. Stickade ju inget annat än Binge hela förra vintern. Nu har jag också 6 härvor underbart egenfärgat garn som jag måste tänka ut något fint att göra av. Det pirrar nästan i magen när jag tänker på det. Och, så har jag ju en hög projekt som fortfarande bara finns i mitt huvud.

Egentligen har jag inte tid med att arbeta.

3 kommentarer:

☆Videhexan på Virkaholic☆ sa...

Ska bli kul att se vad det är för överraskning du håller på med :)

Rosenvante sa...

6 veckor går fort när man har trevligt. Själv får jag bara 3, det är lite svidigt annars på jobbet. Vilken bra idé med knapp på sjalen eller ska jag säga axelvärmaren.

Samtal från min trädgård sa...

Ja, det händer ibland också att jag hellre vill göra andra saker hemma än att jobba.