måndag, maj 04, 2009

Bilder från 1 maj i Halmstad, Vänsterpartiet

Jag skrev ju om firandet av 1 maj här i Halmstad. Hade inga bilder själv men har fått lånat dom här tre ifrån Christofer Bengtsson. Jag har frågat honom.
Den första bilden är på de som stannade och lyssnade. Och dom lyssnade på Hans Linde som är riksdagsledamot ifrån Göteborg. Bild nummer två. På den tredje bilden är det Daniel Hansson ifrån Laholm. Han står på listan för partiet inför det kommande EU-valet. Ni har väl inte glömt att det är val till Eu-parlamentet den 7 juni? Vad man än tycker och vem man än tänker rösta på så är min åsikt att man ska rösta.

4 kommentarer:

SF sa...

Jag håller helt med att man skall rösta! Jag kan bli så ledsen över att många inte bryr sig. Demokrati är något som folk dör för i andra länder och så slänger man bara bort den här. Jag har gått i demonstrationståg för flyktingars rätt till amnesti för några år sedan, men det är hittills enda gången. Borde kanske demonstrera mer, ni ser ut att ha haft en bra dag :).

Maria "Mi" Johansson sa...

Hej!

Jag gillar det nya utseendet på din sida.
(Det är kanske inte så nytt? Jag har varit totalt isolerad med mina studier och hemtentan så jag har inte haft tid med bloggar på länge. Själv skrev jag tre inlägg igår för att komma i fatt)

Vi hade tur med vädret på 1 maj!!!

Det var kul att det kom lite folk.
Bra tal, dikter och musik.

Bra bilder som du fixat!

Jag kom på en tanke till nästa första maj i dag. För att få ut vårt budskap och locka till röster.

Strumpstickan sa...

Grattis på namnsdagen!

Kristina sa...

Tack för fina ord i Vintagebloggen om min tröja!