söndag, maj 17, 2009

Fel låt vann

Ja, vad tyckte ni där ute i blogglandet om gårdagens melodifestival? Själv tyckte jag ju att vår egen låt med Malena Ernman var klart bäst. Men kanske är det som Malena själv sa i radion idag, Europa är inte redo för det här ännu. Det var lite för avancerat. Men jag höll även på Azerbajdzjan, Armenien och Danmark. Arash klarade sig ju riktigt bra men ingen av mina favoriter vann. Norge tyckte jag aldrig om. Tycker det finns 3 olika sorters låtar. Dom man tycker om direkt första gången man hör dom men som man tröttnar på ganska snabbt. Dom man tycker är si så där men liksom blir bättre och bättre för varje gång man hör dom. Och dom brukar hålla över tid. Och så dom man aldrig tycker om. Norge tillhör de senaste för mig. Tänk förra gången Norge vann så sa jag direkt att den låten kommer att vinna och efter några lyssningar så tyckte även jag om den. Och gör så fortfarande. Man blir glad när man hör Bobbysocks.

2 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Där är vi så olika, vet inte om jag gillar låten, men sade direkt till min dotter, att den kommer att slå. Annars gillar jag mest låter, som den ifrån Turkiet.
Blommorna i min blogg, som du ser, när du kommer in är ifrån mitt päronträd. nu blommor det för fullt, ska lägga in någon bild på det en dag.

Unknown sa...

Jag tyckte också att det var fel låt som vann. Förstår inye vad det var som gjorde att alla röstade på honom. Tyckte sverige skulle ha vunnit men det fanns även andra bra som tex azsarbajan, danmark,turkiet,grekland och finland hade bra låtar. Men det tyckte tydligen inte folket som röstade. Men så är det väl för det mesta att det är fel låt som vinner