måndag, augusti 24, 2009

Blå skimmer pulsvärmare i Bohus stickning

Jag har insett att mina mycket vackra pulsvärmare aldrig har blivit fotograferade sedan dom påbörjades. Jag var då så mallig över att jag fick till det att jag satte in bild här för att visa hur fin baksida jag hade fått. Det är mitt första försök i egentlig mening med flerfärgsstickning. Och jag är riktigt nöjd om man får säga det själv. Undrar om det finns fler pulsvärmare i Bohus stickning. Men tänk en kofta eller jumper. Det hade ju varit fantastiskt. Nu ska jag fortsätta med mina pärlstickade pulsvärmare. Det är ganska kul med sådana här små projekt.

10 kommentarer:

Unknown sa...

Riktigt snygga muddar. Jag håller med dig. Tänk en sådan tjusig kofta. Det kanske blir ditt nästa projekt. Det hade sannerligen var nåt.

SF sa...

Åh vad fina! Jag är så sugen att sätta igång men har lovat mig själv att avsluta några saker innan jag börjar på min tröja, men jag klämmer lite på de fina härvorna.

Strumpstickan sa...

Supersnygga! Det är lätt att först hur Bohus Stickning kunde bli så omtyckta och eftertraktade:)

Eva S sa...

Så fina de blev! Snart sätter jag stickorna i mina!
Eva i Lund

Samtal från min trädgård sa...

Ja, de är vackra! Ska du till Grötö igen till våren?

RainyNight sa...

Supervackra! De var modigt av dig att göra det som första-projekt när det gäller flerfärgsstickning.

Knyppeltanten sa...

Dom är jättesnygga. Det är vackert med Bohusstickning.

LenaL sa...

Åhhhhhh, så ljuvliga de är! Och de ser helt perfekta ut i själva stickningen också, jag är djupt imponerad!

Tusen tack för tipset om engelsk stickning i sammanhanget, ska försöka med det när jag kommer till mönsterpartiet på min ekorrtröja. Fast jag har försökt med att sticka på engelskt vis utan att riktigt fått grepp om det, men gjorde väl egentligen bara ett halvhjärtat försök av ren nyfikenhet. Nu ska jag verkligen försöka igen!

Kram!

Smycka sa...

Snygga! =o)

PIa sa...

Så underbart vackra!