fredag, augusti 28, 2009

Lite fredagsfunderingar

Så var det då fredag igen. Semestern känns som evigheter sedan. Det här är nog värsta perioden på jobbet tycker jag. Man måste lämna ifrån sig de barn man lärt känna och tycker om och byggt upp relationer till. Nu ska det in nya. Och de där nya är 1-åringar som inte kan gå och inte äta själva utan kör händerna ner i maten och suger av dom. Jag älskar inte små barn. Man överlever väl ändå men jag kan väl få tycka lite synd om mig själv? Det var väldigt roligt att mina pulsvärmare, Blå skimmer, blev så uppskattade. Dom känns ganska speciella för mig och därför är positiva kommentarer ännu mer glädje. Någon frågade för alldeles lite sedan vad pulsvärmare egentligen tjänade för syfte. Jag kan så klart bara tala för mig själv men jag är kronisk iskall om händerna. Och när jag använder pulsvärmare så lyckas jag hålla värmen. Att dom sedan är som små smycken är väl bara bonus. Och roliga att göra är dom också. Tidigare, innan jag gjorde mina första, så skrattade jag en del åt tanter med pulsvärmare men det gör jag inte längre. Samtal från min trädgård undrar om jag ska åka till Grötö nästa år också. Ja, om jag får plats och boende så åker jag. Men det återstår ju att se. Min varvräknare. Nu har jag hittat den på Julas hemsida, handräkneverk kallas den tydligen för. Fann kvittot i plånboken så jag tog ett varv till och se då hittade jag den. Kan bara säga att den är jättebra och jag tycker att jag gjorde en mycket bra affär.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Angående varvräknaren går inte att köpa via internet bara i butik.

Carina sa...

Jula har ju postorder också. Men det var tydligen extrapris när jag köpte min. Om du kollar på länken så kostar den 69kr ordinarie pris.

fale artut sa...

Så fina dina pulsvärmare blev! Inte roligt att lämna bort barnen när det börjar bli lite ordning på dem......Men snart har du lärt upp fler!

Kristina sa...

Hej Carina! Du frågade på min blogg var jag köpt garnet till sockorna. Det har jag gjort på Göksäter på Orust! Det är typ Bästkustens Ullared, fast inte alls lika stort, så klart. De kostade under tian nystanet och det går inte år ett nystan till en socka.
När det gäller småbarnen, så har du snart lärt dem en del och plötsligt blir det lättare allting! Lycka till med jobbet!

Samtal från min trädgård sa...

Har noterat det med varvräknaren, lättare än att sitta med papper och penna!

Samtal från min trädgård sa...

Hej igen. Håndplagg är införskaffat på Adlibris, dyr, men åh, så vackra saker!