söndag, mars 02, 2008

Mitt livs andra stickcafé och nästa på onsdag.

Igår var jag iväg till Falkenberg på stickcafé med Sandstickorna. Det var om möjligt ännu mer inspirerande, roligare och trevligare än första gången. Nästa gång blir det nog i Halmstad och det känns skönt. Är lite jobbigt att vara beroende av andra människor för att komma fram. Jag har ju inget körkort. På onsdag skall jag till Fribergs café på stickcafé igen men den här gången är det hemslöjd som står bakom eller i varje fall i kulissen. Jag känner mig mycket inspirerad av detta. Tog med mig tumvantarna igår som jag hade börjat på och det blir dom på onsdag också. Lagom stort att ha med i väskan. Men de andra sandstickorna har alltid flera projekt med sig varje gång. Får se hur jag får ihop det för framtiden. Stormvarning har det varit igen och varning för högt vattenstånd. Men jag tycker det blir dåligt med vädret. Visst blåser det och visst är det mer vatten än vanligt med att kalla det storm och varna för vattnet är lite väl överdrivet tycker jag. Vet inte vad det är för fel på mig men jag är väldigt fashinerad av stormar och oväder. Det är väl något med naturens kraft och makt över mänskligheten som är så tilltalande. I morgon är det måndag igen och jobbet väntar. Hostan håller i sig och vissa kvällar, t ex igår, så får jag akut ont i halsen. Nästa dag är det borta igen. Förstår inte vad det är för konstig sjuka jag har. Undrar när jag kommer att vakna på morgonen och bara känna mig helt frisk och pigg.

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Visst är det jobbigt med långdragna sjukor! Hoppas hostan snart släpper!

Med Stickas välkomstpåse menade jag den påse man som Stickamedlem fick i handen när man gick in på syfestivalen i går. Däri låg dagorningen för årsstämman, en stickbeskrivning och några stickmarkörer.

Bland garnnystan och sytråd sa...

Visst skulle det gå bra att sticka "mina" knästrumpor även ovanför knät.Mönstret kommer från HP-gruppen. Strumporna är stickade i Löve baby-och hosegarn.Är du intresserad av mönsret så hör av dig.
Monica

LenaL sa...

Hej och tusen tack för kommentaren! Garnklubben är det Ulltopia som ordnar i sin fiberwebshop. Adressen till hennes blog är http://ulltopia.typepad.com/ Uppe till höger hittar du sen länken till hennes Spinnspiration. Där har hon under rubriken Månadsklubbar - eller nåt sånt - en fiber- och en garnklubb som man kan anmäla sej till för tre månader i taget. Kolla!

Ha det så jättegott!