onsdag, maj 28, 2008

Längtan till hösten.

Idag har det varit ännu värre sommar. Jo, det är faktiskt så att jag inte är någon älskare av sommaren. Däremot gillar jag livet framåt hösten. Mannen i mitt liv är precis tvärtom. Han skulle nog lätt kunna gå i ide fram i oktober. En fördel dock med mitt jobb är ju att man får vara ute så pass mycket som man ändå gör. Men det blir lätt liksom en het gryta på gården. Både barn och vuxna drar sig till skuggan. Mannen låg på stranden som vanligt och idag hade han visst tagit sig ut i vattnet. Lite kallt tydligen fortfarande. I morgon ska vi ha studiedag på jobbet. Eller som dom säger här i Halmstad, stängningsdag. Fattar ingenting av det, låter bara konstigt i mina öron. Hur som helst är sådana dagar ganska sköna. Barnfria ni vet. Och så kan man ta på sig sina privatkläder och känna sig som en människa. Min omlottröja känns seg just nu. Tycker inte jag kommer någonstans. Skulle kanske tjuvstarta på mina EM-sockor. Skulle också vilja ha ett vackert sjalmönster att bita i. Har inte funnit något ännu. Vill inte ha de där flikiga sidorna som verkar poppis. Egentligen skulle jag nog vilja ha en långsjal och inte en trekant. Men det är nog för att alla andra har trekanter. Föresten har jag ju redan två.

3 kommentarer:

Madelene sa...

Det verkar lite körigt för dig nu...Jag läste din kommentar på mitt inlägg på EM-stickningen. I augusti (15) öppnar jag tillsammans med en tjej, en garnbutik i torslanda. Då är du välkommen att köpa både mönster och garn till kavaj/koftan. Den är helskön att sticka. Hör gärna av dig 0735-137151 - vi kan inte leverera tidigare då vi inte ens fått varor än. Ha det gott, Madelene

LenaL sa...

Hoppas du inte lider alltför mycket av sommarvädret, snart nog blir det höst igen :-)

Kram på dej!

Lena sa...

Jag är som du- jag gillar den vackra hösten mer än den heta sommaren. Men sommarens ledighet ser jag fram emot!Var det härligt på Hammarkulle festivalen?