söndag, november 09, 2008

Stickcafé och Trojansk häst JS/Cardst.A

Jag har drabbats av en Trojansk häst som härjar på blogspot. Jo, jag vet att det inte bara är jag men det är lika illa för det. När jag använder Internet Explorer och plockar upp min blogg via mina favoriter så skriker datorn värre än jag satte en yxa i den. Och Trojanen äter upp mina favoriter. Jag har tappat bort en hel hög med länkar som jag hade samlat på mig. Sorg är det. Just nu använder jag mig av Firefox istället och tur är ju att jag hade den. I onsdags var jag på stickcafé på Fribergs. Ganska många kvinnor, både nya och gamla bekantskaper, som stickade och pratade. Mycket prat handlar om stickning och garn. En trevlig kille dök också upp med ett nyinköpt nystan garn och en virknål. Han undrade om ryktet stämde att man kunde komma dit och virka och få hjälp. Jodå, visst gjorde det så. Några kvinnor som satt där han slog sig ner hjälpte honom och jag tror han kan göra sitt arbete klart på egen hand. Första mannen jag sett på stickcafé. Det är ju så klart väldigt synd. Det skulle vara väldigt trevligt om det dök upp någon man med garn och stickor. Helst någon som visar sig kan sticka. Jag har ju stickat klart mina pulsvärmare nu och mannen har tagit en bild på dom. Vad tycker ni? Lite mesig färg kan tyckas men för det första så skulle det passa en kappa jag har och för det andra så var det ett garn jag redan hade. Köpte det för länge sedan och det skulle bli ett mönster på en annan stickning med så blev det aldrig. Stickade en sjal av det garnet så mönstergarnet behövdes aldrig. Finns det någon som brukar titta på Veckans rosenbukett? Jag börjar inse att bilderna ser väldigt lika ut även när det är olika rosenbuketter. För ni har väl märkt vilken färg som är mannens favorit? Och vasen står alltid på mitt stickbord. Men jag framhärdar för det är väldigt trevligt att få den där rosbuketten. En god vän till mig, Rachel, har startat upp en garnbutik på internet. Garnpaletten heter den. Gå dit och kolla runt, hon har jättefina garner. Har precis startat upp ett sjalsticke med ett av Rachels garner och har en härva kvar som ska bli en annan sjal.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga pullsvärmare. Kan hålla med om att färgen är inte var den bästa, lite trist. Väldigt snyggt mönster i alla fall.

Net

LenaL sa...

Tycker pulsvärmarna ser så varma och goa och snygga ut som man någonsin kan begära. Jätteläckra!

Fy sjutton för tjonanen, hur i hela världen kan man hantera sånt?? Hoppas du blir av med eländet innan det hinner förstöra för mycket.

Ha det så gott!

Samtal från min trädgård sa...

Hej.

Min trojan heter det samma som din och jag har lämnat in datorn för rep. på en datoraffär. Så fort jag så mycket som tittade in på en stickblogg, så dök den upp. Den raderade också min egen blogg under favoriter, så det är samma. Hoppas att jag blir av med den, ska skaffa mig ett annat virusprogram även om det säkert inte var det, som var felet utan Trojaner är lömska!

Ingrid E sa...

Hoppas att du nu är trojanfri, får ingen varning idag så förhoppningsvis har Blogspot fixat det nu.
De favoriter som försvunnit är länkar till blogspotbloggar för mig. Har du förlorat andra favoriter också?

Anonym sa...

Tycker att dina pulsvärmare är fina. Färgen passar ju ihop med det mesta och är därför bra på just pulsvärmare.
Trojaner är inte trevligt. Det är bara att hoppas att virusskyddet/brandskyddet håller emot. Hittills har det funkat, peppar, peppar...

Britt-Marie sa...

Kul med en kille på stickcafé det har vi inte fått här ännu.

Muddarna ser så skira och luftiga ut. Helt underbara