lördag, januari 24, 2009

Begravning och stickning

I onsdags begravde vi vår pappa. Det var en mycket sorglig men ändå väldigt fin stund. Tack vare Livia på Fonus och vår fd kyrkoherde Gunnar Kampe som trots att han gått i pension ville dela denna stunden med oss. Tror inte någon av dom läser det här men jag har på annat vis tackat dom och visat vår uppskattning. Hoppas att det blev som pappa ville ha det. Mannens sockor är klara nu. Och här är dom. Han gillade dom faktiskt. Hoppas han kommer att använda dom nu bara. Nu har jag tagit ett tag i Kära systers fina sjal. Det är lite svårt ännu för jag kan inte se mönstret riktigt. Och då kan jag heller inte se om det blir något fel. Men den är rolig ändå. Återkommer längre fram med bild och så. Sedan måste jag ta tag i mina gråa sockor också. Dom ska snart bli klara har jag tänkt mig. Får bli arbetet på tisdag när jag ska till Hemslöjden på stickcafé. Första för säsongen. Fribergs uppstart i onsdags missade jag men begravningen räckte för den dagen. Jag har ju även den där lilla överraskningsstickningen som precis är påbörjad men som jag inte vill berätta om här. Då blir det ju ingen överraskning.

2 kommentarer:

StickLena =KnitLena sa...

Jag känner med dig som nyss förlorat din far. Sökte i bloggen efter om han varit sjuk länge eller ej, men fann ingen ledtråd.
Jag hoppas att döden kom som en befrielse, då är det lättare att acceptera. Jag har förlorat allt från en 9 dagar gammal son till min 84årig mormor som aldrig vaknade upp efter sin andra benamputation över knä. Min far (62 år) dog mycket hastigt efter en massiv hjärtattack. Det var tufft. Från att ha varit pigg ena dagen och död nästa.. Men livet gick vidare...

Anonym sa...

Hej, jag har börjat med 2 sjalar från Victorian Lace today: den som stickas av Tibet (som är på bilden) heter Miss Lambert's och den andra heter Stripes and torchon lace. Den stickar jag av kidmohair. Boken är helt suverän och jag vill sticka nästa alla sjalar från den :-))