onsdag, januari 07, 2009

Plock i mina lådor och kassar

Dagen har gått i lugnets tecken. Jag var på stationen och hämtade mina tågbiljetter för morgondagen. Jag åker till Göteborg för att klara av lite begravningsbestyr och lite så. Bor hos Kära syster. Det var kallt och väldigt halt på vägen till stationen. Men jag ramlade inte och jag såg ingen annan heller som gjorde det. En del tåg var försenade såg jag dock. Solen sken och det var väl ett par minus. Hade kunnat vara en riktig härlig dag för en promenad om det inte varit för halkan. Annars har jag plockat en del i mina kassar och lådor. Det tar lite tid att värka fram var jag ska placera saker och ting. Dessutom har en del gått till soporna. Kunde så klart gjort det redan i Göteborg men en del saker måste få ta lite tid och liksom mogna fram. Annars går jag här och tänker på vad jag ska sticka och allt jag ska göra med mina garner. Jag förstår inte hur jag ska hinna jobba och så heltid som jag gör också. Jag har så mycket idéer i huvudet så det spricker nog snart. Undrar vad jag ska ta med mig i morgon...

3 kommentarer:

SF sa...

Hoppas allt går bra i morgon. Det är alltid så dubbelt med begravningar. Sorgligt, men också en möjlighet att få göra fint för någon man tyckt om.

LenaL sa...

Önskar dej en riktigt god fortsättning på det nya året, trots den tunga starten! Nu kan det väl bara bli bättre?

Förstår precis vad du menar med att jobba och ha huvudet fullt med idéer som man aldrig hinner förverkliga. Ganska frustrerande, men jag tröstar mej med att det varit värre om man haft en massa fritid och ingenting att fylla ut den med.

Kram

Samtal från min trädgård sa...

Sorgligt med begravningen, hoppas dagen blir bra på sitt vis. Trevligt med alla lådor med garn att ställa i ordning.