torsdag, april 09, 2009

Min ”nya” blogg

Häromdagen gjorde jag något jag gått och funderat på länge. Jag ändrade utseende på min blogg. Tyckte min gamla var mest beige och det är både en färg för mig men också ett begrepp. Kommer någon av er ihåg den beige kunden i Roy och Rogers mack? Han syntes inte. Men för det första så försvann min besöksräknare när jag ändrade så besökarna stod på noll i ett par dagar. Mannen har satt tillbaka den nu ikväll. Och för det andra så fick jag inte en enda kommentar så antingen var det ingen som gillade vad hon såg eller så märktes det inte. Bilden är tagen här i Halmstad vid Grötvik en dag när det varit lite blandat väder och den är faktiskt tagen av Mannen med hans mobil. Jag tycker om sådana bilder. Nu har jag bestämt mig för en deadline för sjalen till Kära syster. Den ska vara klar och blockad den 22 april för då ska hon få den. Så nu är det bara att sätta igång och sticka. Men det är inte mycket kvar så det ska nog inte bli några problem. Då har påskhelgen börjat då. Jag är inte så där väldigt begeistrad i sådana här helger. Det enda positiva är väl att man slipper gå till jobbet och får lov att tillbringa sin tid med Mannen och lilla Kattfröken. Det får mig att må bra.

8 kommentarer:

Tina sa...

Glömde att kommentera bilden.Den är så fin! påminner mej om mitt föräldrahem, sådan utsikt hade vi från vårt köksfönster som satt ovanför köksvasken, så gissa om man har sett det ganska ofta så länge man bodde hemma, gissa vad man gjorde jo diskade.=D

Handarbete/Pyssel sa...

Trevligt med förändring!
Och vilket tjusigt foto!

Påsk ja, själv har jag redan firat påsk för idag åker dottern till sin pappa så då skulle allt vara avklarat...!
Så vi har bara ledigheten framför oss och det känns såååå bra!!!
Är ledig i 10 dagar, OH vad jag ska hinna...!! :)

Ha en riktigt skön helg!

Strumpstickan sa...

Jättefint är det:) Glad Påsk!

Samtal från min trädgård sa...

Vackert, vackert! Vill också ändra på min, men är lite rädd att saker och ting ska försvinna....

LenaL sa...

Det blev jättebra! Himla fin bild också. Har också funderat på att byta, min är också väldigt beige och dessutom skadar det väl inte med lite omväxling. Men nu blev jag faktiskt lite inspirerad att göra någon förändring, få se vad som händer.

Ha det så jättegott i helgen!

Kram

Marias stickning och läsning sa...

Jättefin bloglayout. Hade inte sett den tidigare eftersom jag oftast läser bloggar gm Reader. Skulle gärna göra om min också men har inte klarat ut hur man gör. Därför får det duga med Bloggermall. Det är bara färgsättning jag fixat än så länge.
Såg på TV att ni har rena sommaren. Sista veckan i april v18 kommer jag till Halmstad. Kanske kan vi ses irl då?
Trevlig fortsättning på påsken!

Soili sa...

Vårsolen har en trevlig inverkan på människan,man vill förnya allt möjligt.Bilden är underbart vacker.

Påsken firas inte så speciellt hos mej,lite mer godis blir det så klart och lite mera mat,men annars så flyter dagarna som vanligt.
Önskar deg en trevlig helg

Anonym sa...

Elsa Brattlund / Elsa Lovisa Toedora Brattlund / 1987-09-09 kallar sig JizzieJinx och Baby Pink på www.flashback.org . Elsa Brattlund är en fri gjord tjej som skriver om när hennes mamma hittade Elsas dildo i verktygs väskan, om sex i allmänhet, penis storlek, hur hon vill ha sex, hennes relationer ex som inte funkar och hennes vänner jugge tjejer som hon dissar. Arbetskamraterna på Securitas kommentarar Elsa Brattlund på ett frankt sätt.
Elsa Brattlund söker uppmärksamhet så hon kan inte låta bli att ha instagram, facebook, youtube och sånt. Hon har berättat att hon heter Elsa Lovisa Teodora Brattlund och kallar sig JizzieJinx eller Baby Pink. Elsa Brattlund kallar sig JizzieJinx oftast.
Elsa Brattlund är 181 cm och har lagt in silikon i brösten. Spelade basket tidigare och är ungdoms ledare för ett flick lag. Har gerbiler. Gaddad och har lagt up pics på sina gaddningar.