torsdag, juni 18, 2009

Glad midsommar på er där ute i blogglandet

I morgon är det då midsommarafton igen. Det är faktiskt en helg som jag tycker, och har alltid tyckt så, är ganska överskattad. Det kommer att bli en extra ledig dag och det är det jag tycker är det positiva. Mannen och jag kommer väl att äta lite god mat i morgon och ta en liten nubbe. Men det kunde vi gjort även utan midsommaraftonen. Ska fortsätta sticka lite så kanske jag kan presentera något fint så småningom. Sticka kan man så klart ägna sig åt alla lediga stunder oavsett varför man råkar vara ledig.

4 kommentarer:

SF sa...

Helger är inte riktigt din grej, eller :)...Fast just vad gäller midsommar håller jag med dig. Vi har ett kompisgäng vi brukar träffa utan krav på att det skall vara jordens häftigaste fest och det är faktiskt väldigt skönt. Vi äter tillsammans sitter och pratar och barnen leker. Väldigt lagom.

Tina sa...

Glad midsommar
Här blir det inte några större utsvävningar jag jobbar hela helgen sen är det semester=D
Ha dé gott

Tina

Kristina sa...

Jag tycker att alla tillfällen då man kan träffa delar av familj och släkt skall tas tillvara. Det behöver inte vara så märkvärdigt utan det viktigaste är att man träffas. Två söner, två barnbarn, bror och svägerska och en kompis har vi varit (+min man och jag) två dagar och det har varit väldigt trevligt.

Kristina sa...

Hej! Jag väntar med spänning på rosen. Återkommer!