måndag, augusti 31, 2009

Augusti till ända också

Så är det då den sista dagen denna månad. Ibland känns det som att det bara finns den första och den sista och de däremellan bara försvinner. Idag är det även den första dagen denna veckan. Trist, molnigt väder har det varit här idag och regnat har det också gjort sent i eftermiddag. Men imorgon skall Mannen ligga på stranden säger han. Jag håller på att sticka klart mina två par pulsvärmare som ska ges bort i present. Det går fort tycker jag. Har reserverat boken ”Perler på pulsen” på biblioteket. Söker inspiration för nya pulsvärmare. Läste hos Samtal från min trädgård att boken ”Håndplagg” också ska vara en liten pärla. Men den har jag inte råd med. Kanske en annan gång. Pulsvärmare är kul tycker jag. Dom blir fort färdiga och de kan bli riktigt små smycken. Väldigt trevliga presenter dessutom. Själv använder jag gärna sådana då jag alltid är iskall om händerna.
Våra små rosbuskar har kommit med var sin ros, bara en enda var. Det är som den sista sucken liksom. Föresten på tal om rosor. Veckans rosbukett har jag satt på köksbordet. Blommorna är rosa, inte så där marsipanrosa utan ganska mörkt rosa. Men det är doften som är bäst. Jag sitter där på morgonen när jag äter frukost och sniffar.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

ja, man kan verkligen undra vad tiden försvinner. Tycker det bara går fortare och fortare ju äldre jag blir. Vilka vackra rosor du fått och de som blommar ute är också jättefina.

Kristina sa...

Jag skall förhoppningsvis också ligga på stranden imorgon. i annat fall hoppas jag att man åtminstone kan sola i trädgården.
Underbara rosor!

StickLena =KnitLena sa...

Tack för att du visar de vackra rosorna...
Kram!

Tina sa...

Vilka vackra rosor. Det är en sån fin blomma.
Och pulsvärmarna så fina de är, jag får nog oxå göra ett par=D.
Ha de gott idag!