fredag, september 04, 2009

Höstens aktiviteter startar, Sandstickans stickcafé i morgon

I morgon kl 13.00 startar Sandstickans stickcafé för i höst. Känns längesedan och jag ser verkligen fram emot att träffa de andra. Det är som vanligt, när det är i Halmstad, på Fribergs konditori. Jag ska ta med den sista pulsvärmaren som hör till det par jag har gjort för att ge bort som presenter. Det är några varv kvar och så ska den stickas ihop. Jag la ner sockgarnet i bambu också som jag stickat en socka av på förra terminens stickcaféer. Jag har så många idéer i huvudet som jag vill göra men allt passar inte på stickcafé. Dessutom tror jag att jag måste börja med att skriva ner när jag får alla mina idéer. Jag har en förmåga att glömma. Sedan har dottern beställt en kofta till barnbarnet. Det är en deadline på den också men jag får se om den blir klar. Får ju i alla fall försöka. Vet inte vilken modell jag ska göra bara. Får kolla runt lite här i helgen. Så tänkte jag göra ett par pulsvärmare till mig själv som jag kan ha på jobbet här i höst och vinter. Har gammalt garn som skulle passa till det. Sedan har jag sockgarner, garn till pulsvärmare, och lite mer garn till pulsvärmare, sjalgarner några stycken, fint garn till en tunika och så en spetsbolero. Och en väldigt massa till. När ska jag hinna med allt?

5 kommentarer:

Knyppeltanten sa...

ja säg det, tiden har en viss förmåga att bara rusa fram. Det är egentligen tur att det börjar bli höst så att man kan sitta inne med gott samvete och bara handarbeta.

Call design sa...

Ja du, hinna med allt är en bra fråga. Men underbart är det att se, titta, känna och drömma sig bort bland alla sina garner. Det mår vi bra av!
Ha det så gott på stickkafét idag!

Katrin sa...

Visst är det svårt att hinna med alla sina idéer.

Rosenvante sa...

Vilka härliga bekymmer. :D

Samtal från min trädgård sa...

Lugna puckar! När det gått ett tag så får man nya idéer, så det brukar lösa sig, men visst känns det ofta som att man inte hinner.