söndag, december 13, 2009

Lucia med stickning

Idag är det Lucia och jag hör just nu Luciorna sjunga på TV. Här hemma har det väl inte märkts så mycket av just Lucia men det har varit en lugn dag. Det är inte klart på jobbet ännu utan det är fortfarande några dagar kvar innan man kan pusta ut. Jag håller på att maska av min vackra ”Svärmorssjal” just. Tycker den blir så fin och känner mig himla nöjd. Tror nog att det blir en sjal till direkt. Det är ett Kid Mohair som ska bli en lång sjal, alltså ingen trekant. Spets så klart. Ni ska få se den när man kan se lite mönster. Sjalen kommer från boken ”Sticka i romantisk lantstil”. Förälskade mig i den så fort jag fick se den. Jag håller också på att förbereda ett par nya pulsvärmare med pärlor. Det är svart garn och pärlorna är grafitgrå. Jag har sett sådan pulsvärmare och dom var sååå vackra. Dom ska nog bli bara till mig själv. På tal om pulsvärmare till mig själv. Jag har ju glömt att publicera bilden på dom blå jag gjorde till mig själv och som var klara redan i slutet av november. Men här är dom. Mönstret har jag gjort själv.

5 kommentarer:

Marie på Minana Design sa...

Fint det blev, stickar mest halsdukar till döttrarna !

Eva S sa...

Tjusiga pulsvärmare!

Kristina sa...

Pulsvärmare är alltid en favorit, men jag har bara gjort ett par iår. Många ligger i en låda för presumtiva presenter. Likadant är det med sjalar halsdukar etc. En kom väl till pass till min moster.
Ha det bra, trots mörkret!
Kristina

Stickfantomen sa...

De är riktigt fina.

Pärlmudden sa...

Jättefina!
sorry att jag inte kommenterat tidigare, men jag har varit väldigt dålig på att kolla alla mina favoritbloggar ett tag....
Hoppas du får en underbar jul!
Kram