fredag, januari 21, 2011

En stickvecka till ända

Jag har inte brutit mitt nyårslöfte men jag orkade inte skriva igår kväll. I måndags direkt efter jobbet var jag runt i några garnbutiker och lämnade affischer om mitt stickcafé och därefter hem och åt lite och sedan på möte. I tisdags jobbade jag till 18.30 och sedan direkt på hemslöjdens stickcafé som började 18.30. I onsdags var det då mitt stickcafé och vi fortsätter att ses på Vattenporten som ligger på Storgatan här i Halmstad. Igår startade jag dagen kl 4.30 så då kroknade jag faktiskt på eftermiddagen när jag kom hem. Det blev att sova lite istället för att sticka. Men på kvällen stickade jag till TVn. Idag startade jag dagen 5.00. Tycker ni inte att jag har ett underbart jobb? Skönt att det är helg nu. Jag har haft med mig min Binge under veckan. Och jag får faktiskt beröm överallt jag kommer. Och det känns så himla roligt och det blir ju så mycket lättare att sticka vidare. Folk brukar tycka om både mönster, Blomster, och färgerna jag valt. Det är två blåa nyanser. Visst behöver man lite beundran ibland? I morgon ska jag upp på vinden och hämta garn till min jobbstickning. Får sätta igång den i helgen så jag kan ta med den på måndag till jobbet. Se inlägget i måndags så ser ni vad jobbstickning är för mig. På tisdag ska jag iväg till Båstad och så kommer jag hem på onsdag. Första mötet i kulturnämnden. Håll tummarna för mig att jag inte gör bort mig. Nästa lördag är det Sandstickan som har stickcafé. Så man kan inte säga annat än att mitt liv präglas av stickning.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jisses vilket tempo du håller.
Jag ska hålla alla tummar som bara går att det går bra för dig nästa vecka och lycka till nu med alla stickningar och jobbet.

Gunilla sa...

Så trevligt att Du skall till Båstad. Du gör inte bort Dig, det vet jag. Det kommer att gå bra, vad Du än skall göra. Du skall ju tydligen övernatta. Du får berätta mer senare.

Smycka sa...

Låter som du har fullt upp med både jobb och stickning. Roligt med alla stickcaféer också. =o)

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Ett hej från TantKofta