lördag, oktober 05, 2013

Jag är fortfarande kvar här

Jag vet att jag inte skrivit sedan i måndags men jag är fortfarande kvar här. Har fått så många uppmuntrande tillrop från olika håll så det är väl klart att jag håller mig kvar. Senast sprang jag på en arbetskamrat i affären igår som kom fram och gav mig en kram och talade om att hon var så glad över att få lov att läsa min blogg. Du är en pärla Katarina! Om du visste vad mycket energi du gav mig.

Den här veckan har jag inte varit hemma en kväll mer än i går kväll, fredag. Det var ju kurs i måndags och det gav ju energi och glädje. Sedan har det även hunnits med ett stickcafé samt extrainsatta politiska möten. Sammanlagt tar det tyvärr lite för mycket energi även om det är blandat plikt och stickning.

Jag går inte bara på mitt eget stickcafé utan också hos Kerstis. Tror inte hon läser min blogg men jag hoppas hon vet att jag gillar hennes stickcafé också. Hon kommer på mitt och jag på hennes. Bra va? Kerstis stickcafé är det som tidigare kallades Hemslöjdens stickcafé och jag kanske ska ta tillfället i akt och berätta att Hemslöjden i Halmstad finns och har hälsan fortfarande även om vi stängde butiken. I morgon ska jag på en föreläsning på Halmstads konstmuseum som är en programpunkt just från Hemslöjden. Det är Ann-Katrin Witt, fil dr i Sociologi, som ska föreläsa över ämnet ”Slöjd och Hantverk igår, idag och imorgon”. Som ni förstår kanske så sitter jag i styrelsen.

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Oj, du har verkligen fullt schema. Bränn inte ut dig bara.
Visst är det kul när man får lite respons på att man skriver, det känns lite som de flesta hänger på FB nu för tiden. Själv är jag lite allergisk mot det. Trots det har jag gått med i en massa olika grupper men är bara passiv åskådare. Nej bloggen är mycket roligare media så vi håller väl igång.