söndag, december 08, 2013

Ännu en vecka till ända

Japp, då är det bara några timmar kvar på den här veckan också. Förutom jobbet så får man väl säga att veckan varit lugn.

I onsdags hade mitt stickcafé julavslutning och årsavslutning. Det kom till och med några som vi inte sett på evigheter och till och med en som aldrig under åren har visat sig utan bara funnits med i gruppen i Facebook. Men när dom än kommer så är dom alltid lika välkomna. Är det julen månntro som får människor att känna behov av gemenskapen. Vi drack glögg och åt pepparkakor med mögelost på. Det är godis det. Kanske läser inte dom som driver bibliotekscaféet denna blogg men jag måste ändå tacka dom för att vi få vara hos dom och att vi gillar dom starkt.

Undertecknads födelsedag har också avverkats under veckan. Det blev en lugn tilldragelse. Födelsedagsmiddagen var aväten redan den 24 november och present från den älskade Mannen fick jag i söndags. Det blev en jättesnygg morgonrock. Precis vad jag önskade mig. Under sådana här omständigheter så är det ju inga problem att fylla år.

Vi har också fått den första känningen av vintern. Jo, vi har fått årets och vinterns första snö. Men den är borta igen. Däremot har vi haft Sven på besök. Ställde till en hel del kan jag säga. Mannen och jag var ute igår och jag försökte ta ett par bilder men det var väldigt svårt att hålla kameran stilla i blåsten. Ni får alltså ta det som det är. Bilden är tagen vid stranden i Tylösand och på den första kan ni se en landgång framför mig/fotografen. Den har jag aldrig sett där och jag vet inte varifrån den kommer. På den andra bilden syns en restaurang som ligger alldeles vid havet. Den har en altan och som ni ser så är den ganska ordentligt skadad nu. Hoppas ni får en liten känsla för hur havet såg ut igår också och himlen. Jag tycker nog egentligen att det är väldigt vackert. Naturens krafter som inte människan kan rå på. Den känslan gillar jag.

1 kommentar: