söndag, oktober 06, 2013

En helt vanlig söndagIdag tog jag med mig Mannen till Hallands konstmuseum på en föreläsning. Det var Ann-Katrin Witt, fil dr i Sociologi, som talade under rubriken "Slöjd och hantverk, igår, idag och imorgon". Gick hem med hennes avhandling som heter "Konsthantverkare, genus och omvänd ekonomi". Om jag orkar läsa igenom hela vet jag inte men det ska bli spännande att studera den.


Sedan åkte vi ner till Mellbystrand i Laholm och tog en långpromenad på stranden och genom samhället Mellbystrand. Vi brukar åka till Mellbystrand på sommrarna men detta år har vi inte varit där en enda gång. Jag älskar att promenera på stranden.I morgon är det måndag igen. Vissa veckor känns det som att det bara är måndag och fredag, resten glider ihop. Denna veckan är det bara stickkursen, i morgon, ett styrelsemöte och mitt stickcafé. Jag kommer just denna veckan att jobba till 17.00 varje dag. Ovanligt i mitt yrke. Men det blir en skapligt lugn vecka. Jag har försökt komma åt en möjlighet att klippa mig de senaste veckorna men det har inte lyckats. Vi gör ett försök denna veckan också.Vi hade inte möjlighet att se partiledardebatten tidigare i kväll. Men vi tittar på den just nu för vi spelade in den. Tyvärr sitter jag här och blir mest förbannad. 

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Jag är så glad att jag slipper jobba till 17 längre. Inte för att jag hinner så mycket mera hemma, men jag får en annan frihet nu. Bara pengarna som saknas, men det visste jag ju innan.