torsdag, oktober 10, 2013

En helt vanlig vecka


Nu är det torsdag och veckan börjar gå mot sitt slut. Det är första kvällen jag är hemma den här veckan. Allt har varit trevligt som jag gjort på kvällarna och givande men det tar ändå både tid och energi. Jag tror faktiskt att jag har en helt ledig helg framför mig också.

Jag stickar vidare på min Paneldebatt och jag ska plocka upp maskorna till andra och sista armen på min Offe. Dessutom så har jag armarna på min Binge-jacka att sticka klart. Det har nästan gått troll i armar på mina projekt. Jag skulle vilja hinna med att sticka lite till barnbarnen och även de vuxna barnen men hur jag ska hinna med detta vet jag inte riktigt. Bara småsaker som raggsockor och pulsvärmare har önskats men det tar tid det också. Jag köpte garn och beskrivning till en mössa till mig själv hos Isager när jag var på Jylland i maj. Den börjar också bli aktuell. Jag har inga som helst problem med sysselsättningen som ni förstår.

Nu ska jag lägga ut lite bilder från Halmstads stickcafé som vi hade igår. Och jag måste göra några provlappar i helgen som jag ska använda på måndag kväll i min stickcirkel. Jag ska använda dom för att lära deltagarna hur man gör när man ska hämta upp tappade maskor.

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Tack för påminnelsen, jag köpte ju också nått mössmönster i våras. Kanske dags att få fram det innan sommaren är här igen.
Hoppas du har en fin och ledig helg