torsdag, februari 21, 2008

En stickdag.

Idag har jag inte varit utanför dörren. Rösten är väl si så där, mycket mörk, och rethostan känns som den kommit tillbaka. Det enda som blivit bättre är väl det hemskt onda i halsen. Fick ju ingen medicin i måndags av farbror Doktorn. Mannen har varit på vårdcentralen idag. Han fick en annan farbror Doktor. Och kom hem med en hel påse medicin, penicillin och hostmediciner. Det lät som vi har helt olika förkylningar. Märkligt. Frågan är om han smittat ner mig nu så jag är inne på min andra variant.

Jag satt länge idag och stickade. Annars har jag läst lite tidskrifter och tidningar och suttit framför datorn. Svårt att slita sig ifrån datorn när man väl har börjat. Man kommer på så mycket man vill kolla och så alla bloggar man måste undersöka. Tar tid.

Eftersom inget händer här hemma när två man ligger sjuka så får jag ägna mig åt sticket istället och låta mina besökare läsa och förhoppningsvis skriva lite kommentarer.
Jag kan ju lägga in en bild på min ganska nya schal. Den är jättego och ha över axlarna när man sitter så här. Men jag tycker inte riktigt färgen kom till sin rätt på bilden.

1 kommentar:

Cecilia N sa...

Det där känner jag igen!
Jag sägs ha virus.
Maken har nåt som går att bota med penicillin. Samma grej.

Är det en könsfråga?!

Fast inte sjutton blir han nå mycke piggare av penicillinet inte.