söndag, februari 17, 2008

Har jag några läsare kvar???

Det är väl inga som orkar läsa min blogg längre för det handlar snart bara om sjukdom. Inga allvarliga som man dör av eller så men dock. Sedan några dagar tillbaka har jag ingen röst längre. Blir några konstiga väsande ljud bara. Men jag sover mig inte igenom dagnar längre. Snorigt är det också och ont i halsen gör det. Men hostan är inte så plågsam längre. Alltid något att glädjas åt. Men å andra sidan så har jag ju lyckats smitta ner mannen så nu är han inte heller frisk längre. Med andra ord, nu har jag ingen som pysslar om mig.

Har plockat fram en tunika som jag håller på att sticka på. Började på den för flera år sedan men av någon konstig anledning åkte den åt sidan och har blivit liggande. Nu är tunikor moderna så jag bestämde mig för att göra den klar. Om man bara har tålamod så blir man förr eller senare modern. Så har mitt liv alltid varit. Nog på bättringsvägen ändå eftersom jag orkar sticka igen.

Tänkte lägga in ett par bilder på alster jag gjort tidigare. Tar gärna emot kommentarer. Västar och slipovrar är plagg jag alltid tyckt mycket om. Och så mina älskade omlottjumprar.
5 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Johodå, så lätt kommer du inte undan. klart du har läsare kvar!
Hoppas du o mannen blir friska snart, det är kämpigt när det aldrig ger sig. Förra vintern var min man förkyld o hostig i 11 veckor innan det gav sig... Hoppas ni piggnar till fortare
Krya på er hälsningar från Pärlmudden

Eva i Halmstad sa...

Vi finns.
eva.

LenaL sa...

Nu är jag äntligen tillbaka och hälsar på i din blog. Har inte haft tid eller ork för något internetsurfande överhuvudtaget på bra länge, men nu ska det tas igen! Jättekul att läsa ifatt. Vilken härlig väst och jumper, helläckra båda två!

Ha det så gott och krya på er!

Anonym sa...

Krya på dig vet hur det är att jobba med barn alla sjukdomar brukar anfalla
Hälsningar stickkatten

Lisa sa...

Hej!

Vilken vacker omlottjumper! Jag önskar att jag kunde sticka så stort...

Vet du om att det startar ett stickcafé på Fribergs onsdag 5 mars 17.30?

Lisa i Halmstad