söndag, april 20, 2008

En helg i solens tecken och stickningens tecken.

Så går helgen mot sitt slut. Jag blev ju frisk men då blev mannen sjuk istället. Helgen blev väl inte som vi tänkt oss. Men nu är vi väl ganska ok båda två. Så har vi en hel blank vecka framför oss. Eller, ja, ganska blank. På tisdag ska vi på konsert på Halmstads teater. På onsdag ska jag på ett möte i Falkenberg. Och så ska jag lägga upp mannens nya byxor till den nya kostymen, pressa dom och min nya kjol och så ska jag fixa det jag tagit på mig inför bröllopet på lördag och så ska vi naturligt vis iväg till Malmö på lördag morgon. Ja, och så självklart har jag jobbet varje dag. Den kanske inte är så blank trots allt. Idag har jag inte hunnit sticka någonting. Som vanligt var vi sent ur sängen som alltid på helgerna. Vi är en visa bland bekantskapskretsen för att vi tillbringar halva dagarna på helgerna i sängen. Efter den sena frukostlunchen så nålade jag upp mannens byxor och zickzackade dom. Därefter var vi ju tvungna att ta en ordentlig promenad i det vackra vårvädret. Det var helt underbart. Vi var visserligen ute och tog en ordentlig promenad igår också. Man måste ju passa på nu när vädergudarna är på vår sida. Ikväll har vi varit hemma hos den blivanden brudgummens föräldrar för att planera inför lördagen. Så det blev ingen sticktid över. Men jag har börjat på arm nummer 2 på min bolero.

2 kommentarer:

LenaL sa...

Ja, det verkar ju trots allt som om det är en hel del på tapeten för den här veckan också!

Så härligt att höra att det är fler än vi som tycker det är slöseri med ledig tid att stiga upp i ottan! Våra vänner och bekantar vet vid det här laget att det anses som höjden av ohyfs att ringa till oss på helgerna före kl 12. Det har de lärt sej den hårda vägen :-)!

Ha det så gott!

Kram

Tina sa...

Håller fullständigt med att det är slöseri att gå upp i ottan. Det kommer kanske en dag då man inte kan ligga kvar så varför inte njuta medan tid finns.

Kram Tina