onsdag, april 16, 2008

Tyck synd om mig!

Jag sitter här vid min dator. Kan inte göra mycket mer. Och jag är lite ledsen idag. Jag kan inte gå på stickcafé i kväll. Jag fick nämligen kräksjuka i morse. Gång 3 i år. Visst har två barn haft det på jobbet redan men varför skulle jag drabbas och varför just idag av alla dagar? Jag hann i morse ända fram till tandborstningen vilket är det sista jag gör innan jag snabbt tar mig till bussen. Då kom det bara, så där helt utan förvarning. Sedan var jag däckad. Sov till halv ett. Druckit te och plockade fram skorporna sedan förra vändan men känner mig hungrig ändå. Stickat lite har jag också gjort. Toabesök har det blivit, många, men inget mer kräk. Får väl vara tacksam för det. Vad har man att se fram emot härnäst? Jo, hemslöjden i Halmstad har stickcafé tisdagen den 29. Har aldrig varit där förut och nu är det sista gången före sommaren. Nu måste jag bara hålla mig på benen så jag kommer dit.

3 kommentarer:

teresa sa...

Stackare, din sjuka skulle jag inte vilja ha! Men stickcafé på Hemslöjden - det låter intressant. Hoppas du kryar på dig!

Anonym sa...

Hej Carina, jag ville bara tacka dig för din mycket värmande kommentar i min gästbok.
Jag hoppas att du snart blir frisk, det är aldrig kul med magsjuka -och för tredje gången dessutom. Du har mina sympatier!
/June på www.junebacken.se

Eva i Halmstad sa...

Vi saknade dej i går, trist med magsjuka.
De blir ett extracafe den 7 Maj på Fribergs.
Nu blev du väl lite piggare.
Må så gott.
Eva.