lördag, januari 10, 2009

Alfons Åberg bor numera i Hammarkullens bibliotek

Igår när jag var i Hammarkullen tillsammans med Kära syster så gjorde vi så klart ett besök i det lilla biblioteket i Folkets Hus. Och där satt han, Alfons Åberg. Jag var så klart tvungen att ta ett kort på honom. Har hört talas om att han kommit dit men inte hunnit gå på besök förrän igår. Jag klappade på honom som jag lärt mig att man ska göra. Är ni i Göteborg så gör ett besök i Hammarkullens bibliotek. Han är helt underbar lilla Alfons.
Idag har jag facit på hur många besökare jag haft detta första år. Jag tror inte det har varit så många när jag jämför med hur många besökare många andra bloggar har med stickning som tema. Men å andra sidan tror jag att vissa lägger ner väldigt mycket tid på sitt bloggliv. Och vissa andra lyckas tydligen skriva och visa så mycket spännande saker så det genererar besökare av sig självt. Ja, inte sjutton vet jag vad det beror på. Men jag vet också att jag har mina trogna läsare och jag har också mina bloggar som jag kollar av och läser och uppskattar mycket. Fortsätter nog med både blogg och stickningen. Javisst ja … antalet besökare har varit 9262 stycken. Välkomna! ni allihopa fast ni inte är så många.

5 kommentarer:

Handarbete/Pyssel sa...

Söt Alfons !!
Och det där med blogg-besökare.
Jo, det är nog många som lägger ner mycket tid på bloggandet och ju fler bloggar man besöker och kommenterar i, desto mer syns man ju och då kan nyfikna titta in.
Och lägger man ut egna mönster och så finns ju chansen att man hamnar på någon "uppsamlings-blogg/hemsida" och då hittar folk lätt dit via google tex...

Men det viktigaste är ju att man trivs med bloggandet och får ut det man vill utav det - en trogen skara läsare och bloggar där man själv är en trogen besökare.
Jag gillar när man "lär känna" de man bloggas med och blir de för många så kan man väl inte ha koll längre... ?!

Ha en skön söndag och välkommen in hos mig i mitt handarbete och pyssel :)

Samtal från min trädgård sa...

Det var otroligt många besökare, tycker jag! Jag skriver på min blogg i terapeutiskt syfte, jag behöver uttrycka mig någonstans med något som är roligt, så därför startade jag min blogg. Jag struntar i hur många som tittar in, jag skriver för mig själv och de som har lust att titta in får göra det.
Som sagt det är alltid roligt att titta in hos dig, det gjorde jag innan jag startade min egen, och inte att förglömma att fint som du visar upp.

Samtal från min trädgård sa...

Alfons är ju på ett bibliotek långt ifrån mig, men jag skulle nog gå och känna lite på honom om han fanns närmare. Läste alla böckerna om honom för mina barn, när de var små.

Marias stickning och läsning sa...

Hej! Grattis till din besökssiffra så här vid ett årsjubiléet! Är impad men inte förvånad, din blogg är trevlig att läsa. För mig var det ett årsjubileum i måndags, men jag har inte alls lika hög siffra som du. Är just nu i bloggsvacka, har influensa utöver den fotade armen. Tack för dina trösteord.
Kram
Maria

Tina sa...

Hej
Tack för dina rara ord. Fick mina första muggar i det porslinet som finns på bilden och ett förkläde i födelsedagspresent av mina barn med respektive. Ska börja sasmla nu har så länge velat ha detta. Finns butik i Malmö dit jag tar en tur nästa vecka.
Så fort jag vet ngt om konstverket finns det på min blogg.
Ha en bra vecka
Kram Tina