torsdag, januari 14, 2010

Garnbutiksturné

I morgon jobbar jag kort dag och det är så skönt på fredagarna. Jag gör det inte varje fredag men ofta. Så har då första veckan, hela veckan, gått i morgon. Det har väl gått skapligt. Saken är den att jag bryr mig inte längre, skiter i det. Jag gör mitt jobb och skiter i resten. Får man göra så? Nu har det mesta startat upp igen. I måndags var jag på styrelsemöte och nu är det inte långt kvar till årsmöte. Alltid ganska mycket vid den här tiden på året. Och i år är det dessutom valår och jag blir trött bara jag tänker på det. I eftermiddag efter jobbet så har jag och Mannen varit på en liten garnbutiksturné i stan. Den första var stängd och öppnar inte förrän vecka 4 igen. Men det ligger en tyg och garnbutik intill så jag tog den istället när jag ändå var där. Hon blev så glad så. Jag har varit runt och lämnat små ”affischer” om stickcafét. Nästa butik var den gamla på Klammerdammsgatan. Hon blev också jätteglad för mitt besök och var bara sååå positiv. Sedan var vi utåt Söndrum och han blev också glad och önskade smålappar som han bara kan dela ut. Det får jag fixa. Så till sist var jag hos tyg och garnbutiken på Laholmsvägen och när jag kom dit så hade hon redan en. Blir man glad eller blir man glad? Misstänker att det var underbara Margareta som varit före mig. Brukar ju maila ut till de som jag har adress till och be dom sprida affischen. Och det lyckades tydligen. Träffade även en dam som lovade att komma och hon blev så glad att hitta oss. Kan bara säga att jag har haft en riktigt bra eftermiddag. Och har man en underbar man eller har man? Jag har ju inge körkort ska ni veta.

6 kommentarer:

Sunna sa...

Jag blir så avvis på ett eget stickcafe, tyvärr känner jag att jag inte har tiden att försöka starta upp ett själv, men skoj skulle det verkligen vara

Eva S sa...

Ha det så trevligt!

Rosenvante sa...

Visst är det skönt med suport? Jag har en sådan också, aldrig gnäll om mina garnköp eller gå och titta i butiker. Hoppas det blir många som kommer på stickcafét.

Visst får man göra som du gör, sitt jobb o skita i resten. Känner så ibland också, jag får bara mer och mer på min lott och alla drar o sliter i mig hela tiden trots att jag har tidsplaner att hålla. Ibland blir jag bara sååååååå trött på allt och vill inte, känner mig som en trotsig 3-åring.
Ha en skön fredagseftermiddag och helg

garnlivet sa...

Vad kul med stickkafe. I min stad finns inget sådant vad jag vet.
Låter kanon med en man som villigt supportar med skjuts och sällskap vid garnköp.
Jag tror att man ibland både måste och får göra så som du skrev om ditt jobb, göra sitt jobb och strunta i resten. Det kan vara en vila i det. En vila som kan behövas för att senare så småningom ta tag i det som känns mindre bra.
Ha nu en fin fredagseftermiddag, ja förresten och så klart ha en fin helg. :)

fale artut sa...

Roligt att du har en man som ställer upp! Ibland kan det vara skönt att bara göra sitt jobb, och sedan lämna alltihopa därhän, var sak har sin tid! Och den eftermiddagen var väl något att suga på! Heja!

Kristina sa...

Mysigt med stickkafé. Är det samma som Myggan flaggade för?