tisdag, januari 05, 2010

Mina senaste pulsvärmare, en är klar

Jag ville bara dela med mig av de pulsvärmare som jag håller på med just nu. Dom är svarta med grafitgrå pärlor. Det ser ut som man slängt ut en näve briljanter. Nu vet jag inte om det riktigt går fram på bilden men så är det i verkligheten. Jag ska sticka ihop den och sedan är det en kvar att göra. Den här gången är det inte jag själv som gjort mönstret utan Pärlmudden. Och jag tycker det är bara så vackert. (uppklickbar bild)
Min spindelnätssjal ligger till sig för det verkar vara något fel igen i mönstret på varv två. Fattar inte detta, är så koncentrerad. Som min mamma brukade säga, det verkar gått troll i den.
Var det någon som såg filmen ”Massor av whisky” på Svt2 i eftermiddags? Det gjorde jag och jag har inte sett den sedan jag var liten. Men den är fortfarande en höjdarfilm som höll fortfarande.

6 kommentarer:

Unknown sa...

väldigt snygga pärlmuddar!

Pärlmudden sa...

Vad fina de blir! Kul att du är nöjd med mönstret.
När du stickar ihop dina muddar, stickar du ihop maskorna 2 o 2 o sen maskar av, eller hur gör du? Har hört lite olika varianter. Jag brukar sy ihop mina, men det blir säkerligen enklare att få det snyggt när man stickar ihop dem.
Ha en bra dag!
Kram Ann-Louise
P.s. Imorgon, torsdag, ska jag var på radio skaraborg och prata om Hjälpstickan kl 11. det är direktsändning och går att lyssna på webben. Ifall du känner för att lyssna alltså...

Rosenvante sa...

Jag har köpt pärlor i flera färger och i flera omgångar nu, men till att börja sticka nått så vackert har jag inte kommit. Som vanligt får det ligga till sig ett tag innan jag vågar mig på det. Jag skulle igentligen satt in en fin vinterbild på min blogg, men när jag äntligen lyckades få till texten på den här bilden var jag helt slut. Gillar inte ritprogram i datorn och där har jag inget tålamod alls, tvärtom med stickning, där jag kan repa upp hur mycket som helst bara det blir rätt.
Grattis till de 2 bloggåren i morgon. Visst går tiden fort och man får så många nya bekantskaper och ta del av så mycket via bloggandet, en härlig värld tycker jag.

Samtal från min trädgård sa...

Väldigt fina är de!

Knyppeltanten sa...

Den är jättefin. Visst är det kul att sticka med pärlor.

Smycka sa...

Kanonfina! =o)