fredag, februari 12, 2010

Äntligen min väska på bild

Så har jag äntligen kommit fram till publiceringen av min stickade väska. Risken är väl nu att jag lyckats höja förväntningarna så att ni alla blir jättebesvikna. Jaja, det är väl en risk man får ta. Jag har alltså stickat en ganska enkel modell och jag har använt garnet Budget b100 ett Octanovagarn. Jag stickade väskan och det är bild nummer 1 på den färdiga, ej tovade, väskan som även Paddington är med på. Sedan gav jag väskan till Mannen som passade på att tvätta den i maskinen, 40 grader, när han ändå skulle tvätta. Han körde den tillsammans med ett par av sina jeans. Det färdiga resultatet ser ni på bild 2. Hade med mig den på stickcafét i onsdags och alla tyckte att min väska var jättelyckad. Och det gjorde mig så klart jätteglad. Själv är jag väldigt nöjd med den.
Som sagt, i onsdags var jag på stickcafé. Men det får ni läsa om på den bloggen. I morgon ska jag på Sandstickans stickcafé och den här gången är det här i Halmstad.

7 kommentarer:

Knyppeltanten sa...

ja den ska du vara nöjd med.

Rosenvante sa...

Ursäkta mitt ordval nu. Men den är "skitsnygg". En sån vill jag också ha.

StickLena =KnitLena sa...

Den ser väl bra ut?!

Unknown sa...

Får hålla med föregående talare. Den var skitsnygg måste jag säga och en mycket läcker blå färg. Hoppas du får mycket glädje med den.
Kram

Call design sa...

Vilken vacker blå färg, så fin väskan blev. Du skall verkligen vara stolt över den!

Eva S sa...

Jättefin! Värd att vänta på.

Samtal från min trädgård sa...

Ser så tjusig ut så!