torsdag, februari 11, 2010

Databeroende

Är det fler än jag som är databeroende? Igår eftermiddag kom vi till slut ut på nätet igen efter nästan 2 dygn. Jag har varit helt handikappad. Sent igår eftermiddag kunde jag till slut kolla mina mail och svarade hastigast på det viktigaste. Sedan bar det av till mitt stickcafé. Så nu ligger jag ordentligt efter vad gäller det mesta. Jag hade med mig min nya stickade och tovade väska igår kväll och hur den mottogs återkommer jag till när jag kommer med bilderna. Ska bara fixa dom först. Kommer i morgon tror jag. Får prioritera mail och så. Vi hörs!

7 kommentarer:

Marias stickning och läsning sa...

Måste erkänna att även jag har blivit databeroende på senare tid. Jobbar på att utöka kunnandet, just nu med något så simpelt som Excel.
Ska du inte anmäla dig till Ravelympics?

Smycka sa...

Jag är SÅ beroende av min dator sen i somras! *suck* Halkade ju in på Fäjsbok och dessa nedrans spel! *hihi* Hoppas du hade trevligt på stickcafét! kram kram

Rosenvante sa...

Ja, visst är det så även om man inte vill erkänna det.
Ska bli kul att få se korten.

Strumpstickan sa...

Absolut! Totalt beroende, definitivt:)

LenaL sa...

Ja visst blir man alldeles ställd när datorn inte fungerar! Har inte koll på något, kan inte ta reda på något, kan inte fungera för att man bara tänker på att den inte fungerar ... :-( Sjukt, visst, men bara att inse att det är som en drog.

Ha det så jättegott!

Unknown sa...

Jamen visst är jag det! Men jag dissar alla kvasivetenskapliga communities och ser dem för vad de är: en variant av Råttfångaren i Hamelen....
Nytta med nöje, mest fokus på nytta är vad som gäller för mig.

Eva sa...

Jajjamensan ! nog har men skaffat sej ett beroende!
Din väska blev jätte fin i den ljuvligt blåa färgen !