måndag, februari 01, 2010

Fått en utmärkelse av Dabelin. Tackar!

Hon, Dabelin, överraskade mig verkligen och jag blev jätteglad. För jag utgår ju alltid från att man delar ut utmärkelser till bloggar man gillar. För det gör jag. Nu ska jag göra följande - kopiera awarden till min blogg - berätta 7 intressanta saker om mig själv - välja 7 andra bloggar som jag vill ge awarden till - länka till dessa bloggar - lämna en kommentar på bloggarna att de har en award att hämta på min blogg. Mina 7 förhoppningsvis intressanta saker om mig.
  • Jag tänker fortfarande på min syfröken jag hade mellan klasserna 3 till 6. Hon hette fröken Maja Wallgren och var fröken i alla bemärkelser. Hon lärde mig sticka. Jag är henne för evigt tacksam.
  • Jag testade en väldigt massa olika saker på det glada 70-talet. Batik, keramik, knyppling mm. Det roligaste jag prövat på är definitivt knyppling. Hoppas kunna återuppta det igen.
  • Jag är en fd kommunalpolitiker som har svårt att inte lägga mig i politiken och försöka påverka.
  • Jag växte upp i ett kvinnohus i Göteborg där det bara var fastighetsskötaren som hade döttrar. I resten av huset fanns det bara pojkar, och så jag då förståss.
  • Jag tycker inte om kaffe, smakar pyton men jag var nog engelsman i mitt förra liv för jag är en hängiven tedrickare.
  • När jag var barn så tog jag bara på mig blå kläder, allt annat fick mamma ge bort till andra barn. Numera är jag lite mer öppen för kontrastfärger. Bara det är snyggt tillsammans med blått.
  • Jag ska åka till Grötö i mars. Det är andra gången nu och jag ser verkligen fram emot det. Den här gången ska jag kampera tillsammans med Maria.
Vilka ska jag då skicka utmärkelsen vidare till? Maria så klart.

Tålamodspåsen

Stickfantomen, så hon blir inspirerad och sätter igång och skriver i sin blogg igen.

Pärlmudden, som gör så fina mönster till pulsvärmare som jag stickat.

Kerstin som alltid kommer på mitt stickcafé.

Rosenvante

Sunna

Knyppeltanten för att hon gör så vackra knypplade arbeten.

I morgon kommer det bilder på mina senaste pulsvärmare.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Tacka allra ödmjukast. Jag har ju redan haft den så det blir till att fundera hur jag ska få till det.
Kul att få veta lite annat om dig som jag inte hade en aning om.

Sunna sa...

Tackar allra ödmjukast, jag blir så himla glad

Pärlmudden sa...

Tack snälla söta!! det var verkligen något jag behövde idag! Och kanske kan jag få inspiration att komma igång lite bättre med bloggandet igen. ;)
Ha det gott i snöovädret!
KRAM

Stickfantomen sa...

Tackar och niger ända ner till anklarna, buggvig som en börjar att bli nu. Ska hinna med att kolla hur lägga in den också ;-). Tack snälla!