torsdag, april 14, 2011

Barnbarn, underbar film och stickstämma

På söndag ska Mannen och jag åka och träffa familjens nya barnbarn för allra första gången. Känns spännande. Det är ju en helt ny liten människa som vi aldrig träffat och inte känner ännu. I söndags var jag och några av mina arbetskamrater och såg filmen ”Hur många lingon finns det i världen”. Den handlar om Glada Hudiksteatern och jag har följt dom ett bra tag nu. Försökt se dom varje gång när dom varit i TVn och jag såg även dokumentärserien om deras resa New York. Så jag var väl bekant med deras historia och insåg bara efter några minuter att det handlade just om hur allt startade. Vilka underbara skådisar och vilka repliker. Jag rekommenderar er alla där ute i blogg-landet att se den om ni inte redan gjort det. På jobbfronten har det varit en lugn vecka. Jag har faktiskt inte behövt flacka omkring alls. Det känns skönt. Aktiviteten i måndags kväll ställdes in och även i kväll för min del. Känns lyxigt. Men igår kväll var det stickcafé och det var ju bara nöje. Det dök till och med upp några som vi inte sett på jättelänge. Då blir man ju glad. Jag håller på med min Binge fortfarande. Man kan lugnt säga nu att den här vintern har jag stickat Binge. Jag har anmält mig till årets stickstämma. Och till min glädje så har flera här från Halmstad gjort detsamma. Förra året kände jag mig ganska ensam. Men jag lärde ju känna några där som jag fortfarande har god kontakt med. Återkommer med vilka kurser jag ska gå när jag vet vilka jag kom med på. Det är också något spännande som ligger där och som jag ser fram emot. Jag behöver saker att se fram emot. Är det kanske några andra där ute i stora världen som ska åka på stickstämma på Önnestads folkhögskola?

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Grattis till lilla barnbarnet.
Den filmen har jag också siktat in mig på, gillar också gänget nämligen. Var o såg Elvis i Stockholm när de körde där och blev helt fast.

teresa sa...

Grattis till barnbarn, måste vara underbart.
Kul att Echo Flower Shawl inspirerade dig. Det är ett spännande mönster (men de aviga varven är urtråkiga...) Trevlig helg!

StickLena =KnitLena sa...

Så roligt att du fått barnbarn, stort grattis!