onsdag, april 20, 2011

Våren är här och därmed klädproblem

Igår var jag på hemslöjdens stickcafé. Nu är det bara ett kvar innan sommaruppehållet. Känns tråkigt. Hade gärna haft det året runt. Men Halmstads stickcafé har några gånger kvar. Man får glädjas åt det som finns och inte sörja det som inte finns.

Idag har det känts som vår här i Halmstad. Och därmed börjar tjatet om vad man ska ha på sig. Barnen säger att det är så varmt så dom slänger helst av sig det mesta i klädväg. Som vuxen tyckte jag att man får ta på sig kofta om man har kortärmat under. Det tyckte inte barnen och så satte det igång. Till slut frågade jag en flicka om hon gillade det här tjatet för det gjorde inte jag. Hennes svara var ja. Vad svarar man på det?

Jobbar fortfarande på min Binge. Det växer. Och jag njuter av den beundran från andra som den skapar. Visst är det underbart för självkänslan när andra beundrar det man gör. Bra är också att det gör det så lätt för mig att beundra andras arbeten. Det måste innebära att det är bra för oss människor att det man gör blir uppskattat och man får bekräftelse. Jag måste nog ta en bild av stickningen.

Nu är det bara en dag kvar innan jag får lite påskledighet. Det känns så skönt. På långfredag ska Mannen och jag på Kvartersteatern och se deras sista uppsättning. Har bara varit där en gång förut. Ska bli jättespännande.

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Ja, nu får du faktiskt visa din stickning, man blir ju så nyfiken.